0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και... τέτοιες δύσκολες στιγμές προσωπικά έχω ανάγκη να "ακούω" τέτοια λόγια!http://www.alfavita.gr/artro.php?id=46605Και ποσώς με ενδιαφέρει η ιδιότητα του αρθρογράφου ή η κομματική του τοποθέτηση.Και από ιδιοτέλεια να τα λέει... στη δική μου ψυχή ακούγονται λόγια επιτακτικά και χρέους για όλους τους Δασκάλους, όταν είναι ανάμεσα στους μαθητές!
Συγγνώμη συνάδελφοι που θα βγω εκτός θέματος αλλά έμαθα ότι σε λύκειο της
Παράθεση από: ralou στις Οκτωβρίου 02, 2011, 10:37:57 pmΣυγγνώμη συνάδελφοι που θα βγω εκτός θέματος αλλά έμαθα ότι σε λύκειο της
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 02, 2011, 10:45:23 pmΠαράθεση από: ralou στις Οκτωβρίου 02, 2011, 10:37:57 pmΣυγγνώμη συνάδελφοι που θα βγω εκτός θέματος αλλά έμαθα ότι σε λύκειο της
aristos2: 1. Πάντα βάλσαμο οι σκέψεις σου εν μέσω τρικυμίας και αλλεπάλληλων... φαπών. Αλλά...2. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑVATAR σου! Γίνεται να βάλεις κάτι άλλο πχ εκείνο το μωράκι που είχες παλιά; Γενικότερα θα ήθελα να πω, και παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ, ότι είναι τόσες οι φάπες που έρχονται η μια μετά την άλλη που εγώ, τουλάχιστον, δεν έχω καταφέρει ούτε καν να στενοχωρηθώ. Μετά από 15 περίπου χρόνια σε αυτή τη δουλειά, τα τελευταία 5 στο δημόσιο σχολείο, βλέπω κάθε χρόνο να κερδίζω μόρια... κατρακυλώντας θέσεις στον πίνακα, να διορίζομαι... μένοντας αδιόριστη και φέτος, το κερασάκι, να είμαι και "εντελώς" άνεργη. Συνεπώς, μου είναι αδύνατον να στενοχωρηθώ. Το μόνο που έχω πια είναι... άγρια ένστικτα! Και κλείνω λέγοντας το εξής: άκουσα ότι δε θα δώσουν στους δικαστές τα αναδρομικά που τους χρωστούσαν. Μήπως, λοιπόν, είναι η κατάλληλη εποχή για ...φόνο; Θα βρεθεί, άραγε, δικαστής να μας καταδικάσει;
Κ πως να υπαρχουν κενα οταν καθε καρυδιας καρυδι διδασκει φιλολογικα μαθηματα? Σαφως κ δεν νοιαζει κανεναν στο υπουργειο αν γινεται σωστη δουλεια..αρκει να βγαινουν οι αριθμοι!!Μονο οι καθαριστριες δεν διδασκουν ιστορια!! Καληνυχτα κ καλη τυχη!!!