0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά; Ακόμη και να πάρεις φέτος αναπληρωτές(να δούμε πόσους τελικά!!!) για του χρόνου δεν έχουμε καμία ελπίδα!!!Είδατε αυτά που λένε για αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών και μετακίνησή τους από νομό σε νομό;
Καλημερα!συναδελφοι μη δινετε σημασια κατα τη γνωμη μου στις δηλωσεις χριστοφιλοπουλου.περυσι δεν ελεγε οτι θα παρουν μονο δυο φασεις και μετα τελος?.....
Eδώ πάντως στη β Αθήνας ,οι διευθυντές σπάνε τμήματα στα δύο ,άρον άρον ,δεν ξέρω γιατί .Όσο για την Εύη ,δεν έχω να πω πολλά πέρα του ότι εκτός από χαζή είναι ψεύτρα >:(λέγοντας ότι δεν υπάρχουν τμήματα πάνω από 25 παιδιά .Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά έκρουσε το καμπανάκι κινδύνου στους γυμναστές και ίσως στους ξενόγλωσσους ,για εφεδρεία ,ενώ οι πληροφορίες μέσα από την ΟΛΜΕ λένε ότι του χρόνου οι διορισμοί θα είναι μηδενικοί και θα δουλεύει μόνο με αναπληρωτές ...Έχω πάντως την αίσθηση ότι οι κύριες ειδικότητες για δευτεροβάθμια θα δουλέψουν και του χρόνου .Προσοχή όμως μέχρι το 14-15 θα βγουν σε σύνταξη μετά πάπαλα ...όσο για τη φάση των αναπληρωτών θέλω να είμαι αισιόδοξη αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ,γιατί πραγματικά τα κενά έχω την αίσθηση ότι για κάποιο λόγο έχουν εκλείψει και αυτό το λέω γιατί αν και φύσει και θέσει αισιόδοξο άτομο τα όσα βλέπω να γίνονται γύρω μου με βάζουν σε βαθιά σκέψη και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου ..
και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου .. [/u]
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:05:09 am και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου .. [/u]από περιέργεια,τι εννοείς;