0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις τελείωσε η κατάληψη παίρνω στο υπουργείο και μιλάει όποιο τηλέφωνο καλώ. :PΔεν το σηκώνει ούτε ο κυριούλης ούτε ο αγριάνθρωπος.
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:42:59 pmΜόλις τελείωσε η κατάληψη παίρνω στο υπουργείο και μιλάει όποιο τηλέφωνο καλώ. :PΔεν το σηκώνει ούτε ο κυριούλης ούτε ο αγριάνθρωπος. περίεργο . . .να μετρούν κενά άραγε;;;σίγα μην πατήσει το πόδι της πάντως η υπουργός για υπογραφές...θα της μουντάρουν
Παράθεση από: gumus στις Οκτωβρίου 09, 2011, 08:59:43 pmΔυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!Λυπάμαι πραγματικά που μορφωμένο άτομο θεωρεί ρουφιανιά την υπεράσπιση του κλαδου του... Αυτό είναι απαράδεκτο και δηλώνει άτομο που φοβάται να εκτεθεί διεκδικώντας τα αυτονόητα... Με τη λογική αυτή συνάδελφοι θα διδάσκουμε μονο αρχαία και θα κακίζουμε το αναλγητο υπουργείο (σιωπηρά πάντα βέβαια) που καταπατά τα δικαιωμάτα μας. Αλλά μάλλον αν κατορθώσεις και μπεις σε τάξη, μετα αδρανείς και γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου του χιλιάδες άνεργους φιλολόγους που ξεροσταλιάζουν στον υπολογιστή για τα ρημαδοκενά...
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "Νίκος ΚαζαντζάκηςΤο πιστεύεις αλήθεια το moto που παραθέτεις; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ
αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ως κλάδος είναι οτι οι παράνομες αναθέσεις βλάπτουν το σύνολο του κλάδου μας.ένα είναι σίγουρο ότι όλοι αργά ή γρήγορα θα υποστούν τις συνέπειες....
Ευτυχώς υπάρχει και ο Μπράτης και μας ενημερώνει..........Όσο για την αρνηση καταγγελίας συναδέλφων με β'αναθεση, πάμπολλα και πειστικά τα επιχειρήματα για την εφαρμογή της νομιμότητας, ομως εμείς φταίμε που το αφήνουμε να περάσει.Κανονικά έπρεπε να είμαστε οργανωμένοι σε συλλόγους ανα νομό που να διεξάγουν έλεγχο, συντονισμό, δράσεις.......Το ωρολόγιο πρόγραμμα κάθε σχολείο είναι αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων στην αίθουσα καθηγητών, κάθε επιτροπή θα μπορούσε να ελέγχει τυχόν παραπτώματα. Εμείς όμως κοιμόμαστε, να δω πότε θα ξυπνήσουμε.
Παράθεση από: df στις Οκτωβρίου 10, 2011, 03:11:45 pmΠαράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:42:59 pmΜόλις τελείωσε η κατάληψη παίρνω στο υπουργείο και μιλάει όποιο τηλέφωνο καλώ. :PΔεν το σηκώνει ούτε ο κυριούλης ούτε ο αγριάνθρωπος. περίεργο . . .να μετρούν κενά άραγε;;;σίγα μην πατήσει το πόδι της πάντως η υπουργός για υπογραφές...θα της μουντάρουν Προσωπικη μου αποψη εαν δεν παρει την 6 δοση δεν θα εχει χρηματα, επομενωσ δεν κανει προσληψεις παρα μονο εαν ειναι σιγουρη για τα χρηματα
gumus, δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... και όλοι εμείς πολύ εύκολα κάνουμε αρνητική κριτική... μας πνίγει το δίκιο ναι, αλλά ανθρώπινοι και αναμενόμενοι οι ηθικοί ενδοιασμοί και προβληματισμοί σου!
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 10, 2011, 03:19:37 pmΠαράθεση από: df στις Οκτωβρίου 10, 2011, 03:11:45 pmΠαράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:42:59 pmΜόλις τελείωσε η κατάληψη παίρνω στο υπουργείο και μιλάει όποιο τηλέφωνο καλώ. :PΔεν το σηκώνει ούτε ο κυριούλης ούτε ο αγριάνθρωπος. περίεργο . . .να μετρούν κενά άραγε;;;σίγα μην πατήσει το πόδι της πάντως η υπουργός για υπογραφές...θα της μουντάρουν Προσωπικη μου αποψη εαν δεν παρει την 6 δοση δεν θα εχει χρηματα, επομενωσ δεν κανει προσληψεις παρα μονο εαν ειναι σιγουρη για τα χρηματαποια χρήματα ρε παιδιά;;;εδώ δεν έχει να πληρώσει τους μόνιμους, οι αναπληρωτές είναι το προβλημά της νομίζεις;;;
gumus λυπάμαι αν σου έδωσα την εντύπωση ότι σε πήρα από τα μουτρα... τα νεύρα όλων μας έχουν σπάσει με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί φέτος... Ελπίζω να μη σε στενοχώρησα πολύ!