0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γνώμη μου: η επόμενη φάση θα έχει ανάλογο αριθμό με αυτήν, αν όχι μεγαλύτερο, αφού θα προσδιοριστεί και πιο επιμελώς ως προς τα κενά, που, σ' εμάς, είναι (χιλιοειπωμένο) πληθώρα ...Ελπίζω να μεσολαβήσει φάση Ειδικής και να μην καθυστερήσει, από ανοργανωσιά ή αστάθμητους παράγοντες ...Όσοι είχαμε κληθεί, και πέρσι, στις δυο πρώτες φάσεις, με βάση τη λογική, θα κληθούμε - για όσους δεν κληθήκαμε ακόμη το "θα"- στις αντίστοιχες φετινές ...
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:47:18 pmΠαράθεση από: Amedeus στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:45:09 pmΚαλή τοποθέτηση σε όλους! Μου κάνει εντύπωση πως ο νομός Θεσσαλονίκης δεν έβγαλε ούτε ένα κενό στην α΄φασή. Πέρσι α φάση είχε περίπου 11 κενά. Φέτος τίποτα... Εμένα με προσπέρασε το σύστημα και αναμένω β φάση ελπίζοντας να βγουν κενά στην Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς καμία ιδέα πάνω -κάτω τι γίνεται με τα κενά του νομού;; Ευχαριστώ.τα δύο κενά που έχει το σχολείο όπου δούλευα εγώ πέρυσι είναι δηλωμένα από τώρα-αν και το ένα είναι γονική άδεια που θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου.Παρ’όλ’αυτά η Θεσ-νίκη δεν έδωσε κενά,άρα όλα μαζί στις 20-9Στο paideia-ergasia έγινε λόγος για
Παράθεση από: Amedeus στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:45:09 pmΚαλή τοποθέτηση σε όλους! Μου κάνει εντύπωση πως ο νομός Θεσσαλονίκης δεν έβγαλε ούτε ένα κενό στην α΄φασή. Πέρσι α φάση είχε περίπου 11 κενά. Φέτος τίποτα... Εμένα με προσπέρασε το σύστημα και αναμένω β φάση ελπίζοντας να βγουν κενά στην Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς καμία ιδέα πάνω -κάτω τι γίνεται με τα κενά του νομού;; Ευχαριστώ.τα δύο κενά που έχει το σχολείο όπου δούλευα εγώ πέρυσι είναι δηλωμένα από τώρα-αν και το ένα είναι γονική άδεια που θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου.Παρ’όλ’αυτά η Θεσ-νίκη δεν έδωσε κενά,άρα όλα μαζί στις 20-9
Καλή τοποθέτηση σε όλους! Μου κάνει εντύπωση πως ο νομός Θεσσαλονίκης δεν έβγαλε ούτε ένα κενό στην α΄φασή. Πέρσι α φάση είχε περίπου 11 κενά. Φέτος τίποτα... Εμένα με προσπέρασε το σύστημα και αναμένω β φάση ελπίζοντας να βγουν κενά στην Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς καμία ιδέα πάνω -κάτω τι γίνεται με τα κενά του νομού;; Ευχαριστώ.
όσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;πού θέλεις να καταλήξεις;;;;
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:57:59 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;πού θέλεις να καταλήξεις;;;; σκέφτεστε τη μετακόμιση συν ....ή κατά μόνας; Εκεί καταλήγω.
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;αναφέρεσαι σ' εγκληματικό λάθος και σε βασανιστικό - δυστυχώς - μονόδρομο ...!
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:58:55 pmΠαράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:57:59 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;πού θέλεις να καταλήξεις;;;; σκέφτεστε τη μετακόμιση συν ....ή κατά μόνας; Εκεί καταλήγω.ένας χρόνος είναι λόγος για μετακόμιση, ειδικά τέκνων; Υπομονή και δημιουργική μόνωση θα συνιστούσα ...