0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:57:30 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;αναφέρεσαι σ' εγκληματικό λάθος και σε βασανιστικό - δυστυχώς - μονόδρομο ...!αυτό εννοώ, παίρνεις την οικογένεια και ψάχνεις σπίτι που ούτως ή άλλως απέχει των απαιτήσεων μια μέσης οικογένειας αλλά διασφαλίζεις την παρουσία των γονιών για τα παιδιά ή αφήνεις παιδιά χωρίς τη συχνή παρουσία του ενός γονιού σε κρίσιμη ηλικία;
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;αναφέρεσαι σ' εγκληματικό λάθος και σε βασανιστικό - δυστυχώς - μονόδρομο ...!
όσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;
αυτό Amedeus προϋποθέτει ότι είσαι ψηλά στη λίστα και το ρισκάρεις,Κατά τ’ άλλα συμφωνώ απολύτως,άσε που με τα λεφτά αυτά δεν ξέρω γενικά αν αξίζει τόση προσπάθεια και στενοχώρια.
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:55:23 pmόσοι από εσάς έχετε τικάρει το κουτάκι κι έχετε οικογένεια,τι θα κάνετε αν προκύψει τοποθέτηση στη β΄φάση σε περιοχή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας σας,τόσο μακριά που δε θα είναι εφικτή η επίσκεψη κάθε σ/κ;Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με σένα.Με δυο παιδιά ,το ένα Α' Λυκείου και το άλλο ΣΤ' Δημοτικού και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.Το μόνο θετικό είναι ότι ο άντρας μου μπορεί να πάρει απόσπαση για όπου θελήσουμε.Δεν ξέρω τι θα κάνω.2χρόνια έφυγα μόνη μου κι εχόμουν κάθε Σ/Κ.Δεν αντέχω όμως άλλο.
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ02 μετά την α΄φάση (7/9/2011)http://www.pde.gr/index.php?topic=14635.msg486596#msg486596