0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τσα! Να έρθω και εγώ σε αυτό το μαγαζάκι, γιατί το άλλο ... το Α΄ήταν τελικά κλειστό;
Την Δευτέρα όλα τα κανάλια θα έχουν πρώτο θέμα την Αννούλα μας στους Φούρνους να ενημερώνει ότι τα πάντα είναι έτοιμα και την φετινή χρονιά, παρά την οικονομική μας κρίση και τα προβλήτα που είχαν να λύσουν !!!!!!!!!! http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44521
Συνάδελφοι καλημέρα.όσοι είναι στη γενική και στην ειδική ταυτόχρονα μπορούν να μεταπηδούν απ' τη μια στην άλλη; (Νομίζω πέρυσι έτσι γινόταν) ή αν κληθούν στην ειδική διαγράφονται απ' τη γενική;
Τα νέα από τη Δευτεροβάθμια Ηρακλείου. Σήμερα ήταν η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης για συνταξιοδότηση. Για κενά να πάρουμε τηλέφωνο από Δευτέρα. Εκκρεμούν οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ και οι τοποθετήσεις νεοδιορίστων, οπότε οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών πάνε μάλλον για Τετάρτη. Από αιρετό άκουσα ότι οι συνταξιοδοτήσεις φιλολόγων εκτιμώνται γύρω στις 1000. Μου φαίνεται ότι οι αναπληρωτές της β'φάσης θα είναι πολύ πιο τυχεροί από εμάς της πρώτης ως προς τα κενά. Καλή αναμονή, συνάδελφοι, σας περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα
Πέρισυ μετά τις προσλήψεις της Ειδκής Αγωγής η Ioanna έφτιαξε έναν νέο πίνακα,όπου η σειρά μας βελτιώθηκε κατά 30 περίπου θέσεις..(αν και μέχρι πέρισυ οι της ειδικής αγωγήε δεν διαγράφονταν).Ας ελπίσουμε και φέτος να φύγουν αρκετοί..με το καλο