0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αραγε ποσοι της ειδικης να ναι στις πρωτες θεσεις της γενικης...τους μπερδευω στο μετρημα...ειναι 30 οπως ειπωθηκε παραπανω ή λιγοτεροι...?
Παράθεση από: eri02 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:54:38 amαραγε ποσοι της ειδικης να ναι στις πρωτες θεσεις της γενικης...τους μπερδευω στο μετρημα...ειναι 30 οπως ειπωθηκε παραπανω ή λιγοτεροι...?31 άτομα για την ακρίβεια αφαιρέθηκαν πέρσι μετά την Α φάση Ειδικής..Φέτος;Άγνωστο..Κάποιοι πάντως θα φύγουν αυτό είναι γεγονός..Για τα εκκλησιαστικά γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι σχετικό..Πόσοι περίπου προσλαβάνονται;
Στην Α Αθήνας θα ξέρουν κενά στο περίπου την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και θα ξαναπαρουσιαστούμε για να καταθέσουμε τα χαρτιά μας και να δηλώσουμε σχολεία, ενώ σήμερα συμπληρώσαμε 4 αιτήσεις και υπογράψαμε στο πρακτικό.Το ΠΥΣΔΕ θα συνεδριάσει μετά τη δήλωση των σχολείων αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ξέρουμε σε ποιο σχολείο θα είμαστε από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.Σε ερώτησή μου για τα κενά, μου απάντησαν"Ποια κενά; Κενά δεν υπάρχουν!Δεν τα ξέρουμε".Επόμενη ερώτησή μου ήταν εάν, σε περίπτωση υπεραριθμίας μετακινηθούμε σε άλλη περιοχή,
Παράθεση από: O.M.G στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 12:03:20 pmΠαράθεση από: eri02 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:54:38 amαραγε ποσοι της ειδικης να ναι στις πρωτες θεσεις της γενικης...τους μπερδευω στο μετρημα...ειναι 30 οπως ειπωθηκε παραπανω ή λιγοτεροι...?31 άτομα για την ακρίβεια αφαιρέθηκαν πέρσι μετά την Α φάση Ειδικής..Φέτος;Άγνωστο..Κάποιοι πάντως θα φύγουν αυτό είναι γεγονός..Για τα εκκλησιαστικά γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι σχετικό..Πόσοι περίπου προσλαβάνονται;14 πιστωσεις ενεκρινε το υπουργειο!!!!τωρα ποσοι απ αυτους θα ειναι φιλολογοι δεν ξερει κανεις.....