0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάτι άλλο. Στα εκκλησιαστικά καλούν μόνο αυτούς που τα δήλωσαν και όχι με τη σειρά στον πίνακα;
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:53:50 pm Και κάτι άλλο. Στα εκκλησιαστικά καλούν μόνο αυτούς που τα δήλωσαν και όχι με τη σειρά στον πίνακα;Στα εκκλησιαστικά πρέπει να έχει και συνέντευξη οποτε είναι ο συνδυασμός δήλωσης- πίνακας- συνέντευξη επομένως .......
Είδατε τη Διαμάντω στη ΝΕΤ; Πολύ μαζεμένη δεν ήταν; Μάλλον τα έχουν δει σκούρα! Αυτή συνήθως είχε ύφος 1000 καρδιναλίων. Σήμερα μόνο που δεν απολογούνταν. Περίεργο.......
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 10:02:24 pmΕίδατε τη Διαμάντω στη ΝΕΤ; Πολύ μαζεμένη δεν ήταν; Μάλλον τα έχουν δει σκούρα! Αυτή συνήθως είχε ύφος 1000 καρδιναλίων. Σήμερα μόνο που δεν απολογούνταν. Περίεργο.......Μπορεί να μυρήστηκε προεκλογική περίοδο και να κάνει τη καλή στους καθηγητές. Ασε που αυρίο στην έκθεση θα ακούσουν τα εξ αμάξης και προσπάθει να είναι ήρεμη.
Όσον αφορά τα εκκλησιαστικά, επειδή και εγώ τα δήλωσα, και μάλιστα ένα ως 1η επιλογή, δεν μου έγινε κλήση από τη διεύθυνση εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, όπως σε κάποιους άλλους συναδέλφους. Προφανώς αυτοί που κλήθηκαν να επανδρώσουν και τα εκκλησιαστικά φέτος, τα οποία θα πάρουν μόνον 14 αναπληρωτές. Οι υπόλοιποι θα διατεθούν από τις δευτεροβάθμιες για συμπλήρωση ωραρίου. Έτσι μου είπαν από δευτεροβάθμια. Και προφανώς οι φιλόλογοι θα είναι λίγοι φέτος στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση. Και πλέον από πέρυσι, όταν με πήραν και εμένα και ξεσπιτώθηκα, δεν ισχύει το μέσον.
Γεια σας,με τηλ. σημερα στο κινητό από το γραφείο της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης στο Υπεπθ και με ρώτησαν αν θα πάω σε ένα συγκεκριμένο εκκλησιαστικό σχολείο σε περίπτωση που με καλέσουν.Τους τηλεφωνούν όλους όσους έχουν κάνει αίτηση ανεξαρτήτως αν τελικά θα κληθούν στα εκκλησιαστικά;Επίσης τί σημαινει το παρακάτω;http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44634