0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας! ερώτηση: για να σε πάρουν αναπληρωτή πρέπει να έχεις περάσει στον ασεπ;;;; αλλιώς δεν παίζει;;
Θέλω να ενημερώσω ότι γνωστή μου η οποία έχει αρνηθεί δύο συνεχόμενες χρονιές τη θ'εση αναπληρώτριας έκανε κανονικότατα φέτος τα χαρτιά της και δεν έχει διαγραφεί από τους πίνακες. Αυτό που κατάλαβα λοιπόν είναι ότι δεν τα ελέγχουν καθόλου και απλά επαφίενται στη δική μας καλή θέληση για το αν θα κάνουμε ή όχι τα χαρτιά μας.
Ανήκει στους φιλολόγους. Νομίζω ότι αυτό που λες ίσχυε από πέρυσι. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν τα ελέγχουν γιατί τότε κανονικά δεν έπρεπε να της επιτρέψουν να κάνει τα χαρτιά της.
Παράθεση από: KIT MAT στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:12:38 pmΑνήκει στους φιλολόγους. Νομίζω ότι αυτό που λες ίσχυε από πέρυσι. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν τα ελέγχουν γιατί τότε κανονικά δεν έπρεπε να της επιτρέψουν να κάνει τα χαρτιά της.Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε ναι, έχεις δίκιο. Νομίζω όμως ότι δεν ίσχυε πέρυσι κάτι τέτοιο, οπότε σε αυτήν την περίπτωση είχε το δικαίωμα εφέτος κανονικά να υποβάλει αίτηση.
Πέρυσι ίσχυε ,αλλά σχετιζόταν με ποια φάση καλούσαν.Νομίζω πως μετά το Δεκέβριο δεν υπήρχαν κυρώσεις.Φέτος όμως άλλαξε και γι΄αυτό δίνει το δικαίωμα ανάκλησης της αίτησης.