0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε νομίζω ότι τα λόγια κομματικών υπαλλήλων είναι ο κανόνας που μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.Με το σκεπτικό αυτό επειδή δεν κάλεσαν καθόλου στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν κενά.Και πέρυσι το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και στο Ηράκλειο,σωστή η υπενθύμιση το stratos91,και πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτή είναι από τουδε και στο εξής η αντιμετώπιση των κενών από τη διοίκηση του υπουργείου
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:19:14 pmδε νομίζω ότι τα λόγια κομματικών υπαλλήλων είναι ο κανόνας που μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.Με το σκεπτικό αυτό επειδή δεν κάλεσαν καθόλου στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν κενά.Και πέρυσι το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και στο Ηράκλειο,σωστή η υπενθύμιση το stratos91,και πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτή είναι από τουδε και στο εξής η αντιμετώπιση των κενών από τη διοίκηση του υπουργείουΔηλαδη ποια; Εχω κενο και δεν το λεω;; Τι συμβαινει;;!
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:24:09 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:19:14 pmδε νομίζω ότι τα λόγια κομματικών υπαλλήλων είναι ο κανόνας που μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.Με το σκεπτικό αυτό επειδή δεν κάλεσαν καθόλου στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν κενά.Και πέρυσι το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και στο Ηράκλειο,σωστή η υπενθύμιση το stratos91,και πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτή είναι από τουδε και στο εξής η αντιμετώπιση των κενών από τη διοίκηση του υπουργείουΔηλαδη ποια; Εχω κενο και δεν το λεω;; Τι συμβαινει;;!Για όνομα,δεν είσαι εσύ ο κομματικός υπάλληλος!!!!Αναφέρομαι στους υπαλλήλους του υπουργείου που ως επί το πλείστον εκτελούν εντολές.
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:21:35 amΘέλω να πιστεύω πως δε μειωθούν.Εξάλλου δε με συμφέρει η μείωση ,γιατί θέλω να με ξανακαλέσουν.Όμως οι συγχωνεύσεις- καταργήσεις είναι πραγματικότητα,τα 28 άτομα στα τμήματα είναι πραγματικότητα (στην Α 'Λυκείου που είναι η κόρη μου έγιναν μόλις 5 τμήματα ,ενώ κάθε χρόνο ήταν 6)και οι ελάχιστες αποσπάσεις είναι πραγματικότητα καθώς και η μεταφορά μαθητών από σχολείο σε σχολείο.Στη Θεσ/νίκη χώρισαν αδέρφια,ένας εδώ κι άλλος εκεί.Οι συγχωνεύσεις- καταργήσεις έπληξαν, πρωτίστως, την Αβάθμια και λιγότερο εμάς ...Τα τμήματα των 28 και 30 ήταν πληθώρα και πέρσι.Οι αποσπάσεις, είτε ελάχιστες είτε πολλές, δε σχετίζονται με το θέμα της αναπλήρωσης ..., αφού κενό αφήνουν ή αφορούν υπεράριθμους που θα πρέπει, προφανώς, να εργαστούν κάπου, εκτός από αυτές που αφορούν τα γραφεία ... Υποτίθεται ότι, πέρσι, αρκετοί αποσπασμένοι σε γραφεία - που η πλειονότητά τους, άλλωστε, δεν ανήκει στον κλάδο μας - επέστρεψαν στα σχολεία. Φέτος, άρα, δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Η μεταφορά μαθητών σε τι αφορά το θέμα αναπλήρωση ...;
Θέλω να πιστεύω πως δε μειωθούν.Εξάλλου δε με συμφέρει η μείωση ,γιατί θέλω να με ξανακαλέσουν.Όμως οι συγχωνεύσεις- καταργήσεις είναι πραγματικότητα,τα 28 άτομα στα τμήματα είναι πραγματικότητα (στην Α 'Λυκείου που είναι η κόρη μου έγιναν μόλις 5 τμήματα ,ενώ κάθε χρόνο ήταν 6)και οι ελάχιστες αποσπάσεις είναι πραγματικότητα καθώς και η μεταφορά μαθητών από σχολείο σε σχολείο.Στη Θεσ/νίκη χώρισαν αδέρφια,ένας εδώ κι άλλος εκεί.
934 ώρες κενά στον Πειραία..μιλάμε δηλαδή για 45 κενά...
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:35:20 pm934 ώρες κενά στον Πειραία..μιλάμε δηλαδή για 45 κενά... Ναι , αρκετα κενα.. Αυτη την εικονα εχω κι απο συναδελφους σε διαφορα σχολεια.. Η Α'Αθηνας γιατι δεν μπορει να ανακοινωσει τα κενα της;;;;;;;
Στην ετησίως επαναλαμβανόμενη κενο... λογία των ημερών, να προσθέσω:- δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενά- οι άδειες ανατροφής λαμβάνονται, συνήθως, αρχές 10ου, για λόγους ευνόητους - πολλές επαπειλούμενες, με ή δίχως εισαγωγικά, λαμβάνονται το ίδιο διάστημα- άλλες βθμιες συνυπολογίζουν κι εμφανίζουν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης έγκαιρα, άλλες όχιΚαι κάτι επιπλέον, σε
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 03:16:20 pmΣτην ετησίως επαναλαμβανόμενη κενο... λογία των ημερών, να προσθέσω:- δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενά- οι άδειες ανατροφής λαμβάνονται, συνήθως, αρχές 10ου, για λόγους ευνόητους - πολλές επαπειλούμενες, με ή δίχως εισαγωγικά, λαμβάνονται το ίδιο διάστημα- άλλες βθμιες συνυπολογίζουν κι εμφανίζουν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης έγκαιρα, άλλες όχιΚαι κάτι επιπλέον, σε