0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 07:47:43 amΕμπρός για τα χαρακώματα, λοιπόν, ... της εκπαίδευσης! Καλημέρα, καλού κακού ... καλημέρα....τι πρωϊνός οίστρος είναι αυτός σε όλους μας....πριν ανοίξουμε τα μάτια μας, ανοίγουμε τους υπολογιστές μας....
Εμπρός για τα χαρακώματα, λοιπόν, ... της εκπαίδευσης! Καλημέρα, καλού κακού ...
συνάδελφοι, εγώ ανήκω στους αναπληρωτές της α φάσης, με κάλεσαν στην επαρχία, στην πρώτη μου επιλογή και έχω να σας πω ότι πολλά κενά μας χάνονται διότι δίνονται όλες οι ιστορίες σε ξενόγλωσσους (κυρίως γαλλικών). Στο σχολείο μου υπάρχουν 3 (!) καθηγητές γαλλικών (μιλάμε για γυμνάσιο με περίπου 300 μαθητές) και οι ώρες ιστορίας είναι 27. Παρουσιαστήκαμε εκεί 3 αναπληρωτές φιλόλογοι και τελικά έμεινα μόνο εγώ (τους αλλους τους έστειλαν σε άλλα σχολεία- εγώ είχα περισσότερα μόρια κι έμεινα) , ενώ θα μπορούσε να μείνει άλλος ένας συνάδελφος αν έδιναν τις ιστορίες σε εμάς. Τελικά, όμως , αποφάσισε και ο διευθυντής να τις δώσει στις καθηγήτριες γαλλικών , διότι δεν έχει τι να τις κάνει! Αν δεν αντιδράσουμε θα χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας μας από του χρόνου, αν τελικά αρχίσουν οι ξενόγλωσσοι να παίρνουν και τις λογοτεχνίες!(ειδικά πολύ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τους καθηγητές γαλλικών , περισσεύουν) ---- επίσης, στις Κυκλάδες που κλήθηκε μια φίλη μου, κάλεσαν 32 φιλολόγους και τα κενά είναι μόνο 10! τι να πω , φέτος επικρατεί ένα μπάχαλο!
πιο ξαφνικα δεν γινεται αισχος και ντροπη τουςαπο αλλο τοπικΔημήτρης Μπράτης: ''ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΛΠ...ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:35:24 amπιο ξαφνικα δεν γινεται αισχος και ντροπη τουςαπο αλλο τοπικΔημήτρης Μπράτης: ''ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΛΠ...ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η
Kαλημέρα σε όλους. Με προβλημάτισε η β' φάση δασκάλων..Ίσως έρχεται και η δική μας..
Ο Μπράτης τουλάχιστον μάχεται.Οι δικοί μας στην ΟΛΜΕ;