0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι από μένα. Περιμένω κι εγώ τη β φάση, όπως και πέρυσι. Καταλαβαίνω την αγωνία σας γιατί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα φέτος και είναι λογικό να ανησυχούμε. Πιστεύω ότι η ηγεσία του υπουργείου θα αναγκαστεί να πάρει ένα σημαντικό αριθμό αναπληρωτών. Αυτό πάντως με τις β αναθέσεις ισχύει και θα έχει επίπτωση στον κλάδο μας. Αλλά και πάλι οι φιλόλογοι είναι μια ειδικότητα που έχει πολλές ελλείψεις και όταν έλθει η ώρα θα καλέσουν πολλούς από μας για δουλειά. Πάντως μου κάνει εντύπωση δύο χρόνια τώρα, που με καλούν όταν είναι να πάρω το επίδομα του ΟΑΕΔ, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να πληρωθώ για ελάχιστες μέρες (2-3). Όλα τα προβλέπουν σ' αυτό το υπουργείο τελικά...Άραγε έχουν προβλέψει μέχρι πότε θα εξαντληθεί και η υπομονή μας να τους ανεχόμαστε; Μήπως ξέρει κανείς πόσα είναι τα κενά στο Ηράκλειο Κρήτης;
καλησπερα και από μενα παιδια! είμαι από αυτούς της πρώτης φάσης που ο πινακας τους προσπερασε καθως η περιοχή που δήλωσα δεν είχε κενά. δυστυχώς μαθαίνω πως ούτε για τη β φαση θα έχει κενά και δεν μπορώ να το πιστεψω!
Παράθεση από: sunsmile στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:34:12 pmΚαλησπέρα κι από μένα. Περιμένω κι εγώ τη β φάση, όπως και πέρυσι. Καταλαβαίνω την αγωνία σας γιατί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα φέτος και είναι λογικό να ανησυχούμε. Πιστεύω ότι η ηγεσία του υπουργείου θα αναγκαστεί να πάρει ένα σημαντικό αριθμό αναπληρωτών. Αυτό πάντως με τις β αναθέσεις ισχύει και θα έχει επίπτωση στον κλάδο μας. Αλλά και πάλι οι φιλόλογοι είναι μια ειδικότητα που έχει πολλές ελλείψεις και όταν έλθει η ώρα θα καλέσουν πολλούς από μας για δουλειά. Πάντως μου κάνει εντύπωση δύο χρόνια τώρα, που με καλούν όταν είναι να πάρω το επίδομα του ΟΑΕΔ, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να πληρωθώ για ελάχιστες μέρες (2-3). Όλα τα προβλέπουν σ' αυτό το υπουργείο τελικά...Άραγε έχουν προβλέψει μέχρι πότε θα εξαντληθεί και η υπομονή μας να τους ανεχόμαστε; Μήπως ξέρει κανείς πόσα είναι τα κενά στο Ηράκλειο Κρήτης;Όσον αφορά τον ΟΑΕΔ: Το επίδομα το δικαιούσαι για όσες μέρες έμεινες άνεργος-άνεργη. Αν για να συμπληρώσεις το μήνα και να πάρεις το επίδομα, απαιτούνται 2 μέρες, θα πληρωθείς για 28 μέρες. Αυτό συμβαίνει, όταν πηγαίνεις να διακόψεις το επίδομα και δίνεις την πρόσληψή σου. Επομένως, παίρνεις κάποια χρήματα, για όσες δηλαδή ημέρες εκείνου του μήνα ήσουν άνεργος-άνεργη.Τώρα που το είπες έχεις δίκιο ENTY23 το είχα ξεχάσει ότι δε χάνεις το επίδομα και πληρώνεσαι τις μέρες του μήνα που ήσουν άνεργος. Τελικά υπάρχει Θεός