0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μοιραστώ και εγώ μαζί σας τις...πληροφορίες μου. Πέρυσι ,ακριβώς τέτοια εποχή ,η ''πηγή'' του υπουργείου με βεβαίωνε ότι η β φάση θα ήταν 35-50 άτομα .Αποτέλεσμα 400 κλήσεις αναπληρωτών...Φέτος η ίδια πηγή μου είπε για μικρή φάση εκεί γύρω στους 100 (όπως είπε και στον άλλο συνάδελφο).Ακόμα και αν είναι έτσι , δεν είναι δυνατόν να μην πάρουν αναπληρωτές μέσα στον Οκτώβρη .Δηλαδή δεν μπορώ να δεχτώ ότι ξαφνικά έβρεξε φιλολόγους εξ ουρανού ...και καλύφθηκαν τα περσινά κενά!!!
strato, δε κάνεις λάθος!Έτσι το εξήγησε και η dina για πέρσι, από 35-50 τελικά πήραν 400. Ίσως παίζει αυτό το σενάριο για μικρή φάση επειδή θα πάρουν και άλλες ειδικότητες -τις οποίες δεν πήρες στη α'φαση. Και τελικά τα πολλά κενά από τις συνταξιοδοτήσεις τα καλύψει μετά τις 8 Οκτώβρη. Δε ξέρω, σκέψεις κάνω. Περιμένω να δω και αν το άτομο που με πληροφόρησε ήξερε τι του γίνεται ή αερολογεί και μας κοψοχολιάζει άδικα.
πολλους δεν καλεσε;τι θα μεινει για δευτεροβαθμια τελικα;[/quotτι πολλούς;;; 8 στα καλλιτεχνικά σχολεια πριν λίγο.....εκτός άν εννοείς τους της ειδικής...
πολλους δεν καλεσε;τι θα μεινει για δευτεροβαθμια τελικα;