0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2η ΦΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ – ΕΠΕΙΓΟΝΠΥΡΓΟΣ 14 - 9 - 2011Αριθ. Πρωτ.: 8966 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ
Καλησπέρα και από εμένα. Καθότι διάγουμε δύσκολους καιρούς, γνώμη μου είναι πως οι αναπληρωτές θα μειωθούν. Όχι όμως τόσο πολύ καθότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Όσοι είναι ψηλά δεν έχουν να ανησυχούν..Όσοι βρίσκονται κοντά στο 1000..τι να πω...καλό κουράγιο..Ευχές για καλή μετανάστευση δεν τις δέχομαι προσωπικά. Γιατί αρνούμαι να ξαναφύγω από τη χώρα μου..Αυτοί να φύγουν..τα λαμόγια και οι "σωτήρες" Ευρωπαίοι..Θα μείνω εδώ και θα αγωνιστώ για ό,τι καλύτερο μπορώ..Γιατί πουθενά σαν το σπίτι.. Καλό σας βράδυ και όχι απαισιοδοξίες...Παιδεία και υγεία δεν θα πληγούν..έτσι είπαν και αυτό είναι το πρέπον..Εκτός εάν επιθυμούν να επιφέρουν σκοταδισμό και μεσαίωνα στην κατακαημένη Ελλάδα..Και τότε...θα βρεθούμε στους δρόμους όλοι μαζί...Να γνωριστούμε κιόλας!
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 11:09:17 pm2η ΦΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ – ΕΠΕΙΓΟΝΠΥΡΓΟΣ 14 - 9 - 2011Αριθ. Πρωτ.: 8966 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ
Εγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;
Γιατί ρε παιδιά κοντά στο 1000 :'(εγώ η κακομοίρα που είμαι στο 1010 :'(κρίμα δεν είναι τόση πίκρα ; Πρώτα η Δ Δωδεκανήσου και τώρα τίποτα ;Στις κύριες ειδικότητες μπορεί να πάρει κόσμο .Δεν μπορεί να αφήσει τα σχολεία χωρίς δασκάλους -νηπιαγωγούς ,μαθηματικούς και φιλολόγους (και φυσικούς -χημικούς )
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:16:30 amΕγώ ήμουν Α Φάση και δεν απογράφηκα . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ; Εχετε απογραφει οι άλλοι αναπληρωτές ;Όχι, ούτε εγώ απογράφηκα. Δε μου είπαν τίποτα από τη Διεύθυνση, όταν παρουσιαστήκαμε. Όταν (ή...αν!) μας καλέσουν, θα το ρωτήσω. Αν κάποιος άλλος αναπληρωτής ξέρει κάτι, ας το αναφέρει...