0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:59:57 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:54:36 pmΕλλάδα: μπουρδέλο.Εγώ: μακάρι να ήμουν 20 χρόνια νεότερος και θα’ριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.Άι σιχτίρ..............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ο Καρτσιώτης δεν ήταν ο, άντε μη βρίσω, που στα ΠΕΚ μας τρέλανε με τις αλλαγές αιθουσών γιατί ήθελε μόνο αίθουσα με διαδραστικό, που ανάθεμα αν χρησιμοποίησε;! ναι ο Καραγκιόζης,και ηθελε με το ζόρι να αναγνωρίσουμε ότι η Ελλάδα έχει από τα καλύτερα σχολεία
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:54:36 pmΕλλάδα: μπουρδέλο.Εγώ: μακάρι να ήμουν 20 χρόνια νεότερος και θα’ριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.Άι σιχτίρ..............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ο Καρτσιώτης δεν ήταν ο, άντε μη βρίσω, που στα ΠΕΚ μας τρέλανε με τις αλλαγές αιθουσών γιατί ήθελε μόνο αίθουσα με διαδραστικό, που ανάθεμα αν χρησιμοποίησε;!
Ελλάδα: μπουρδέλο.Εγώ: μακάρι να ήμουν 20 χρόνια νεότερος και θα’ριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.Άι σιχτίρ..............
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:22:13 pmΠαράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:59:57 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:54:36 pmΕλλάδα: μπουρδέλο.Εγώ: μακάρι να ήμουν 20 χρόνια νεότερος και θα’ριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.Άι σιχτίρ..............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ο Καρτσιώτης δεν ήταν ο, άντε μη βρίσω, που στα ΠΕΚ μας τρέλανε με τις αλλαγές αιθουσών γιατί ήθελε μόνο αίθουσα με διαδραστικό, που ανάθεμα αν χρησιμοποίησε;! ναι ο Καραγκιόζης,και ηθελε με το ζόρι να αναγνωρίσουμε ότι η Ελλάδα έχει από τα καλύτερα σχολεία Να σου πω, αρνούμαι τότε να απελπιστώ, αφού τη συγκεκριμένη "πηγή" για την ύπαρξη κενών κάθε άλλο παρά φερέγγυα και αξιόπιστη τη χαρακτηρίζω!!!
Καλά, αυτός ο πίνακας για το Γυμνάσιο Αυλώνα πως προέκυψε;
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:55:57 pmΚαλά, αυτός ο πίνακας για το Γυμνάσιο Αυλώνα πως προέκυψε;Ποιος πιναξ;
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 06:04:35 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:55:57 pmΚαλά, αυτός ο πίνακας για το Γυμνάσιο Αυλώνα πως προέκυψε;Ποιος πιναξ;Στην κορυφή της σελίδας στα τελευταία νέα λέει "Σύνταξη αξιολογικού πίνακα υποψηφίων αναπληρωτών για το 2ο Γυμνάσιο Αυλώνα με Λυκειακές Τάξεις".
Εν τω μεταξύ μια άλλη εκεί μέσα διατεινόταν ότι γύρισαν από τα γραφεία 500 φιλόλογοι που έχουν ριχτεί όλοι στην εκπαίδευση