0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!!! τοσοι φιλολογοι πηραν συνταξη φετοος!!! δεν γινεται να μην υπαρχουν κενα. πιστευω οτι δεν τα λενε ολα στο υπουργειο για να μην γκρινιαζουν οι καθηγητες οτι δεν γινονται προσληψεις!!!
απ ολα τα σχολεια λειπουν φιλολογοι και μαθηματικοι. στο φροντιστηριο που ρωταω τα παιδια σε περιοχη της αθηνας δεν εχουν βιβλια και καθηγητες. τι λεμε τωρα? ειναι δυνατον να μην΄προσλαβουν? θα τους κραξουνε γονεις και μαθητες. και αν παμε σε εκλογες δεν την συμφερει την αννουλα!!!!!
αυτό με τις διαπολ.εκπαιδ. δράσεις ακούγεται ενδιαφέρον.υπήρχε πέρσι κάτι τέτοιο; ξέρετε τίποτα γι' αυτό; έχει σχέση με τα διαπολιτισμικά;μήπως αφορά παιδιά ή και ενήλικες αλλοδαπούς;
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 10:27:59 pmαυτό με τις διαπολ.εκπαιδ. δράσεις ακούγεται ενδιαφέρον.υπήρχε πέρσι κάτι τέτοιο; ξέρετε τίποτα γι' αυτό; έχει σχέση με τα διαπολιτισμικά;μήπως αφορά παιδιά ή και ενήλικες αλλοδαπούς; Ερώτηση: στο πρόγραμμα αυτό θα προσληφθούν όσοι στη αίτηση αναπληρωτών είχαν τσεκάρει το κουτάκι (αποδέχομαι πρόσληψη ανπληρωτή για το πρόγραμμα εξιδεικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρίαή/ και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες);
Παράθεση από: Vayia στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:49:37 amΠαράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 10:27:59 pmαυτό με τις διαπολ.εκπαιδ. δράσεις ακούγεται ενδιαφέρον.υπήρχε πέρσι κάτι τέτοιο; ξέρετε τίποτα γι' αυτό; έχει σχέση με τα διαπολιτισμικά;μήπως αφορά παιδιά ή και ενήλικες αλλοδαπούς; Ερώτηση: στο πρόγραμμα αυτό θα προσληφθούν όσοι στη αίτηση αναπληρωτών είχαν τσεκάρει το κουτάκι (αποδέχομαι πρόσληψη ανπληρωτή για το πρόγραμμα εξιδεικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρίαή/ και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες);Kalhmera!κι εγω γι αυτα τα προγραμματα θα ηθελα να ρωτησω.Γνωριζει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες?