0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βλέποντας τον απολογισμό προσλήψεων, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τελικά θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μια και ο αριθμός όσων ζήτησε το Υπουργείο είναι μέσα στα πλαίσια του μνημονίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα εργαστούμε 8 μήνες και όχι 9, όπως άλλες χρονιές. Αυτό περιμένουν. Να περάσει ο Σεπτέμβρης για να βγάλουν τη β φάση και προφανώς και τις επόμενες. Καλή υπομονή και αισιοδοξία.
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:21:34 μμΒλέποντας τον απολογισμό προσλήψεων, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τελικά θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μια και ο αριθμός όσων ζήτησε το Υπουργείο είναι μέσα στα πλαίσια του μνημονίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα εργαστούμε 8 μήνες και όχι 9, όπως άλλες χρονιές. Αυτό περιμένουν. Να περάσει ο Σεπτέμβρης για να βγάλουν τη β φάση και προφανώς και τις επόμενες. Καλή υπομονή και αισιοδοξία.Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Μήπως όμως 8 μήνες σημαίνει πρόσληψη το Νοέμβριο;
Παράθεση από: stell@74 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:48:33 μμΠαράθεση από: ENTY23 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:21:34 μμΒλέποντας τον απολογισμό προσλήψεων, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τελικά θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μια και ο αριθμός όσων ζήτησε το Υπουργείο είναι μέσα στα πλαίσια του μνημονίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα εργαστούμε 8 μήνες και όχι 9, όπως άλλες χρονιές. Αυτό περιμένουν. Να περάσει ο Σεπτέμβρης για να βγάλουν τη β φάση και προφανώς και τις επόμενες. Καλή υπομονή και αισιοδοξία.Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Μήπως όμως 8 μήνες σημαίνει πρόσληψη το Νοέμβριο;Ε σαν πολύ μου φαίνεται να φτάσει ο Νοέμβριος χωρίς καθηγητές στα σχολεία.
Στην Α΄ αθηνας πάντως αποκλειεται να παρει αναπληρωτες ΠΕ Ο2. Ηδη 40 μονιμοι περισσευουμε, και δεν ξερουν τι να κανουν με τους αναπληρωτες της α΄ φασης...
Σε μενα νεκρωνει η σελιδα -μονο στο pde συμβαινει αυτο- οταν μπαινω απο το internet explorer ενω απο το mozilla δε μ'αναγνωριζει ως μελος.Εχει κατι ο υπολογιστης μου;
Παράθεση από: marsak72 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 10:05:33 μμΣε μενα νεκρωνει η σελιδα -μονο στο pde συμβαινει αυτο- οταν μπαινω απο το internet explorer ενω απο το mozilla δε μ'αναγνωριζει ως μελος.Εχει κατι ο υπολογιστης μου;σε μενα νεκρωνει και ακουω φωνες...
Παράθεση από: stell@74 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:48:33 μμΠαράθεση από: ENTY23 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:21:34 μμΒλέποντας τον απολογισμό προσλήψεων, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τελικά θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μια και ο αριθμός όσων ζήτησε το Υπουργείο είναι μέσα στα πλαίσια του μνημονίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα εργαστούμε 8 μήνες και όχι 9, όπως άλλες χρονιές. Αυτό περιμένουν. Να περάσει ο Σεπτέμβρης για να βγάλουν τη β φάση και προφανώς και τις επόμενες. Καλή υπομονή και αισιοδοξία.Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Μήπως όμως 8 μήνες σημαίνει πρόσληψη το Νοέμβριο;Μήπως σημαίνει πρόσληψη τον Οκτώβρη και απόλυση τέλη Μαΐου;
Παράθεση από: eri02 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 10:10:04 μμΠαράθεση από: marsak72 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 10:05:33 μμΣε μενα νεκρωνει η σελιδα -μονο στο pde συμβαινει αυτο- οταν μπαινω απο το internet explorer ενω απο το mozilla δε μ'αναγνωριζει ως μελος.Εχει κατι ο υπολογιστης μου;σε μενα νεκρωνει και ακουω φωνες...k κι εγω εχω το ιδιο προβλημα και πρεπει να κανω συνεχεια ανανεωση και βουντου
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 11:30:45 μμΠαράθεση από: stell@74 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:48:33 μμΠαράθεση από: ENTY23 στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:21:34 μμΒλέποντας τον απολογισμό προσλήψεων, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τελικά θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών μια και ο αριθμός όσων ζήτησε το Υπουργείο είναι μέσα στα πλαίσια του μνημονίου. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα εργαστούμε 8 μήνες και όχι 9, όπως άλλες χρονιές. Αυτό περιμένουν. Να περάσει ο Σεπτέμβρης για να βγάλουν τη β φάση και προφανώς και τις επόμενες. Καλή υπομονή και αισιοδοξία.Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Μήπως όμως 8 μήνες σημαίνει πρόσληψη το Νοέμβριο;Μήπως σημαίνει πρόσληψη τον Οκτώβρη και απόλυση τέλη Μαΐου;και τις εξετασεις ποιοι θα τις κανουν??