0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: klasikos στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:27:21 amΚαλημέρα. Κι εγώ για μέσα-τέλη της επόμενης βδομάδας βλέπω την κλήση β΄ φάσης. Τελοσπάντων, ας αργήσει αλλά ας είναι μεγάλη...Οι αποσπάσεις που περιμένουμε να ανακοινωθούν σήμερα-αύριο είναι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, έτσι δεν είναι; Εννοώ δεν είναι και αποσπάσεις σε φορείς (βιβλιοθήκες κ.λπ), μπας κι άδειαζε καμιά παραπάνω θέση, ε;Καλημέρα και από μένα...Τελικά οι βιβλιοθήκες δεν καταργήθηκαν?
Καλημέρα. Κι εγώ για μέσα-τέλη της επόμενης βδομάδας βλέπω την κλήση β΄ φάσης. Τελοσπάντων, ας αργήσει αλλά ας είναι μεγάλη...Οι αποσπάσεις που περιμένουμε να ανακοινωθούν σήμερα-αύριο είναι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, έτσι δεν είναι; Εννοώ δεν είναι και αποσπάσεις σε φορείς (βιβλιοθήκες κ.λπ), μπας κι άδειαζε καμιά παραπάνω θέση, ε;
Παράθεση από: Ναστια στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:39:20 amΠαράθεση από: klasikos στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:27:21 amΚαλημέρα. Κι εγώ για μέσα-τέλη της επόμενης βδομάδας βλέπω την κλήση β΄ φάσης. Τελοσπάντων, ας αργήσει αλλά ας είναι μεγάλη...Οι αποσπάσεις που περιμένουμε να ανακοινωθούν σήμερα-αύριο είναι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, έτσι δεν είναι; Εννοώ δεν είναι και αποσπάσεις σε φορείς (βιβλιοθήκες κ.λπ), μπας κι άδειαζε καμιά παραπάνω θέση, ε;Καλημέρα και από μένα...Τελικά οι βιβλιοθήκες δεν καταργήθηκαν?Oι σχολικές βιβλιοθήκες είναι υπό κατάργηση. Μάλλον δεν το διευκρίνισα εγώ σωστά (πάλι...ξέρεις... ). Εννοούσα βιβλιοθήκες σε μητροπόλεις, δημοτικές κ.λπ., όχι σχολικές. Οι τελευταίες δεν έχουν να κάνουν με αποσπάσεις, απλώς κάποιος διορισμένος αντί να κάνει μθμ, απασχολείται στη σχολ. βιβλιοθήκη. Γενικότερα, στο παραπάνω μνμ εννοούσα αποσπάσεις σε φορείς, όπως αρχεία κ.λπ.
Ρωτώ γιατί συνάδελφος από το περσινό σχολείο που ήμουν, μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα θα ληφθεί απόφαση για το αν θα ανοίξουν οι σχολικές βιβλιοθήκες.......και μακάρι να γίνει μήπως ανοίξει καμιά θέση παραπάνω
εμείς που έχουμε κληθεί α φάση κ είμαστε στη διάθεση, θα πληρωθούμε κανονικά κ έγκαιρα ή περιμένουν έγγραφο τοποθέτησης για να ξεκινήσει η μισθοδοσία;
Ο Μπράτης ενημέρωσε για επόμενη φαση αναπληρωτων ως την Παρασκευη για δευτεροβάθμια θα μας ενημερωσει κανείς ή οχι???
Καλημέρα σε όλους !! Εύχομαι και ελπίζω αυτή η εβδομάδα να είναι η τελευταία της αναμονής για όλους μας! Δεν ξέρω αν η επόμενη φάση θα είναι μεγάλη - πράγμα βεβαίως που εύχομαι- ξέρω όμως οτι στους νομούς της Κρήτης για να μειωθούν τα κενά σε ορισμένα σχολεία και να μην προκύψουν θέσεις Θεολόγοι και καθηγητές Γαλλικών , επειδή δε συμπληρώνουν ωράριο , παίρνουν Ιστορίες , Κείμενα κτλ. Πόσο αισιόδοξο μπορεί να είναι αυτό;;; Επικρατεί ένας χαμός! Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να περιμένει κανείς ...Παρόλαυτά ...dum spiro,spero!!