0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν έκανα την αίτησή μου σ'ένα γραφείο Δευτεροβάθμιας στην Αθήνα, η υπάλληλος- καθηγήτρια της ελληνικής φιλολογίας- με προέτρεψε να δηλώσω περισσότερες επιλογές ΑΜΩ, διότι οι ξενόγλωσσοι καθηγητές θα αναλάμβαναν και τη νεοελληνική λογοτεχνία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κας Χριστοφιλοπούλου. Επομένως, δε θα δίνονταν πολλά κενά για ΑΚΩ. Στην ερώτησή μου εάν αυτό που γίνεται είναι σωστό και εάν με τέτοιες πρακτικές καταργείται η ειδικότητά μας, απάντησε ότι, εάν δε γίνει αυτό οι συνάδελφοι, θα απολύθούν. Συνεπώς, συμφωνούσε με την ανάθεση των φιλολογικών μαθημάτων στους ξενόγλωσσους καθηγητές, στους θεολόγους, τους καθηγητές πολιτικής οικονομίας κ.ο.κ. Επισημαίνω ότι η υπάλληλος είναι καθηγήτρια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ! Προτεραιότητα, λοιπόν, έχουν οι μόνιμοι και έπονται οι αναπληρωτές.
λέτε να γίνει τίποτα με το ζεπ; τα σχολεία της δευτεροβάθμιας που έχουν αλλοδαπάκια είναι πολλά. και είναι λογικό, παρόλο που το μεταναστευτικό κύμα προς την ελλάδα έχει κοπάσει σε σχέση με το παρελθόν (έτσι λέει το employ σε έρευνά του). είναι λογικό γιατί τα παιδάκια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα πριν 10 με 15 χρόνια τώρα πάνε γυμνάσιο και λύκειο.
καλημερα συναδελφοι.ευτυχως που ειμαστε ολοι μια παρεα και ξεσπαμε.φετοσ για πρωτη φαρα εβαλα αττικη και κινδυνευω να μην δουλεψω.δεν εχω ομως χρηματα για ενοικια κ τεοια .ξερω οτι ολοι ειμαστε στην ιδια θεση.εχω απογοητευτει .το μονο που με παρηγορει ειναι μηπως ολα αυτα που μας λενε οφειλονται στο οτι ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το το τοπιο με τις αποσπασεις.μακαρι να ειναι αυτο συναδελφοι.τα εχω χαμενα.
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:33:04 amλέτε να γίνει τίποτα με το ζεπ; τα σχολεία της δευτεροβάθμιας που έχουν αλλοδαπάκια είναι πολλά. και είναι λογικό, παρόλο που το μεταναστευτικό κύμα προς την ελλάδα έχει κοπάσει σε σχέση με το παρελθόν (έτσι λέει το employ σε έρευνά του). είναι λογικό γιατί τα παιδάκια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα πριν 10 με 15 χρόνια τώρα πάνε γυμνάσιο και λύκειο. νομίζω πως στα σχολεία αυτά δε θα πηγαίνουν παιδιά που μετρούν ήδη 10-12 χρόνια στην Ελλάδα,αυτά θεωρούνται ελληνάκια στη γλώσσα.Μάλλον πρόκειται για παιδιά προσφύγων ή και πρόσφυγες τα ίδια.
Παράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:36:22 amκαλημερα συναδελφοι.ευτυχως που ειμαστε ολοι μια παρεα και ξεσπαμε.φετοσ για πρωτη φαρα εβαλα αττικη και κινδυνευω να μην δουλεψω.δεν εχω ομως χρηματα για ενοικια κ τεοια .ξερω οτι ολοι ειμαστε στην ιδια θεση.εχω απογοητευτει .το μονο που με παρηγορει ειναι μηπως ολα αυτα που μας λενε οφειλονται στο οτι ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το το τοπιο με τις αποσπασεις.μακαρι να ειναι αυτο συναδελφοι.τα εχω χαμενα.πιστεύω ότι έκανες καλά αφού λες ότι δεν μπορείς να νοικιάσεις. ΄με το παλιό σύστημα άξιζε τον κόπο γιατί με τριά χρόνια αναπλήρωσης ήσουν μόνιμος. ενώ τώρα τι κερδίζεις με τρία χρόνια αναπλήρωσης ακόμα και σε δυσπρόσιτο; 3,6 μόρια!!!!!και μπαινεις και μέσα οικονομικά με τις περικοπές.
Παράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:36:22 amκαλημερα συναδελφοι.ευτυχως που ειμαστε ολοι μια παρεα και ξεσπαμε.φετοσ για πρωτη φαρα εβαλα αττικη και κινδυνευω να μην δουλεψω.δεν εχω ομως χρηματα για ενοικια κ τεοια .ξερω οτι ολοι ειμαστε στην ιδια θεση.εχω απογοητευτει .το μονο που με παρηγορει ειναι μηπως ολα αυτα που μας λενε οφειλονται στο οτι ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το το τοπιο με τις αποσπασεις.μακαρι να ειναι αυτο συναδελφοι.τα εχω χαμενα.Εύχομαι να σε πάρουν στην Αττική.έχεις τουλάχιστον καλή σειρά στον πίνακα; Εγώ το έβαλα το κουτάκι,ελπίζω μόνο να γλιτώσω το νησί.