0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι μολις τωρα ειπαν στο μεγκα οτι υπαρχει θεμα και με τους εκπαιδευτικους ωρομισθιους στην δευτεροβαθμια εθεσε η τροικα λενε θεμα, η διαμαντοπουλου ειπαν προαπαθει να κρατησει αντι 30000 ? περυσι σε 15000, ειναι τρελεοι
πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για τα ΖΕΠ.MOY ειπαν περιμενουν την αποφαση.επισης για την σιβιτανιδειο θα μου πουν αυριο τι γινεται.ρωτησα για β φαση κ μου ειπαν πιθανον πρωτο 10εμερο οκτωβριου.
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:41:56 pmσυναδελφοι μολις τωρα ειπαν στο μεγκα οτι υπαρχει θεμα και με τους εκπαιδευτικους ωρομισθιους στην δευτεροβαθμια εθεσε η τροικα λενε θεμα, η διαμαντοπουλου ειπαν προαπαθει να κρατησει αντι 30000 ? περυσι σε 15000, ειναι τρελεοιεγώ πάντως κατάλαβα ότι επειδή "διαλύεται η Παιδεία" η Διαμαντοπούλου "ζητεί επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για τις προσλήψεις". αισιόδοξο μου φαίνεται αυτό. τουλάχιστον φαίνεται ότι αρχίζει και η ίδια να νιώθει πώς έχει η κατάσταση και ότι τα μισά της χιλιάδας είναι πεντακόσια, όπως κα να το κάνουμε...
Παράθεση από: θάνος73 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:07:56 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:41:56 pmσυναδελφοι μολις τωρα ειπαν στο μεγκα οτι υπαρχει θεμα και με τους εκπαιδευτικους ωρομισθιους στην δευτεροβαθμια εθεσε η τροικα λενε θεμα, η διαμαντοπουλου ειπαν προαπαθει να κρατησει αντι 30000 ? περυσι σε 15000, ειναι τρελεοιεγώ πάντως κατάλαβα ότι επειδή "διαλύεται η Παιδεία" η Διαμαντοπούλου "ζητεί επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για τις προσλήψεις". αισιόδοξο μου φαίνεται αυτό. τουλάχιστον φαίνεται ότι αρχίζει και η ίδια να νιώθει πώς έχει η κατάσταση και ότι τα μισά της χιλιάδας είναι πεντακόσια, όπως κα να το κάνουμε... To είδα κι εγώ το δελτίο αλλά αντίθετα δε μου φάνηκε ΚΑΘΟΛΟΥ αισιόδοξο, καθώς προσπαθεί να καλύψει τα τεράστια κενά με ωρομισθίους! Όντως μίλησε για πάρα πολλά κενά η σιχαμένη αλλά με ανησύχησε ότι δεν αναφέρθηκε σε διορισμούς ή έστω αναπληρωτές αλλά ωρομισθίους που θα πληρώνονται με ψίχουλα! Η πλήρης εκμετάλλευση δηλαδή...μας χρησιμοποιούν και μας πετάνε! Πού θα πάει! Θα ξυπνήσουμε εμείς κάποια στιγμή και θα χάσουν αυτοί τον ύπνο τους! Κάποια στιγμή ίσως δούμε να μη σπάνε μόνο αυγά στα κεφάλια πολιτικών αλλά τα ίδια τα κεφάλια τους!
Ναι ρε παιδιά...! Μη σκέφτεστε και αυτό! Σας φτάνει η αγωνία σας για τη
καλημερα σε ολους.σας εχω φρεσκα νεα .μολισ επικοινωνησα με το 2103443657 και με παρεπεμψαν σε μια ευγενεστατη κυριουλα την προισταμενη.σε ερωτηση για τισ κλησεις αναπληρωτων μου ειπε οτι εχουν παγωσει λογω των αποσπασεων.περιμενουν κατα λεξη μου ειπε εντολη απο την πολιτικη ηγεσια του υπ παιδειας.σε ρεωτηση τωρα για σιβιτανιδειο για οσους ενδιαφερονται μαλλον ειπε δεν θα βγει ξεχωριστος πινακας φετος αλλα η κληση θα γινει ταυτοχρονα με την φαση αν καποιος την εχει δηλωσει.τησ ζητησα συγγνωμη για την ανοχληση κ μου ειπε οτι μπορω να την ξαναπαρω να με κατατοπισει.