0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέτοιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή τις έχεις μόνο αν έχεις άνθρωπο μέσα στο σχολείο. Ωστόσο, αργότερα από όσο ξέρω από τα σχολεία που έχω δουλέψει, ο διευθυντής είναι υποχρεωμένος να δώσει αναλυτικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα στη Διεύθυνση με τις ώρες και τα μαθήματα του καθενός. Αν έχεις υποψία, μπορείς φαντάζομαι από τώρα να απευθυνθείς στη Διεύθυνση και να ρωτήσεις.
Στους Αθηναίους ή καλύτερα στους εν Αττική γη, το ηθικό εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά όσο τα νέα της Α΄ Αθήνας διακινούνται σε δυσάρεστο κλίμα... Ή άλλαξε κάτι;;;
Παράθεση από: sgrig στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 06:50:09 pmΣτους Αθηναίους ή καλύτερα στους εν Αττική γη, το ηθικό εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά όσο τα νέα της Α΄ Αθήνας διακινούνται σε δυσάρεστο κλίμα... Ή άλλαξε κάτι;;; Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Ίσα ίσα ...τώρα να δείτε πως ..ως δια μαγείας θα τακτοποιηθούν όλα στην Ά Αθήνας ;)και τα κενά θα ανοίξουν και οι αναπληρωτές θα τακτοποιηθούν !!!
Μα κοίτα το ρεαλιστικά το θέμα χωρίς άγχος .Τώρα που τακτοποιούνται τα βίσματα και δε ξέρω ποιοι άλλοι με τις αποσπάσεις τώρα θα γίνουν όλα ..Κενά υπήρχαν αλλά οι μόνιμοι μπλόκαραν όλο το σύστημα γιατί η μια η κυρία δεν ήθελε να πάει από δω και ήθελε εκεί κ.λπ. Γιατί εγώ έχω πληροφορία για μεγαλούτσικο φάκελο με άδειες και ανατροφές κ.λπ.
Συνάδελφοι καλημέρα.Δεν μπορώ ν' ανοίξω τον πίνακα με τις προσλήψεις δασκάλων.Μπορεί κάποιος να τον παραθέσει;.Ευχαριστώ.
Stave επίσης υπολόγισε ότι έφυγαν και ξενόγλωσσοι για την πρωτοβάμια... άρα ελευθερώθηκαν πάλι θέσεις... Επίσης με το πλαφόν των 7 ωρών αλλάζει ο χάρτης των ωρών... Μην ξεχνάμε να το θυμίζουμε καθημερινά ... η β ανάθεση έχει πλαφόν 7 ωρών.
Παράθεση από: akad στις Οκτωβρίου 01, 2011, 08:57:16 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Δεν μπορώ ν' ανοίξω τον πίνακα με τις προσλήψεις δασκάλων.Μπορεί κάποιος να τον παραθέσει;.Ευχαριστώ.http://www.pde.gr/index.php?page=3218