0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Α δεν προσελήφθη πουθενά;
Σας ευχαριστώ... εγώ νόμιζα ότι τσεκάροντας το κουτί πας πρώτος βάσει μορίων οπουδήποτε... δεν ήξερα ότι μπαίνεις στην άκρη και αφού τοποθετηθούν οι έχοντες λιγότερα μόρια ξαναγυρνά το σύστημα σε σένα. Από το λινκ έμαθα και κάτι άλλο που δεν ήξερα: το κουτί σε πάει στην πρώτη θέση που είναι κοντά αλφαβητικά με την 1η σου επιλογή! Π.χ. 1η επιλογή Α΄Θεσσαλονίκης και κουτί, δεν πιάνω Θεσσαλονίκη, μπορεί να βρεθώ στην Α΄Θεσπρωτίας! Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη δηλαδή!!!
Αλφαβητικά κατάλαβα εγώ από το λινκ. Δες το και εσύ, νομίζω ο Στέλιος το έγραψε.
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2011, 06:09:26 pmΣας ευχαριστώ... εγώ νόμιζα ότι τσεκάροντας το κουτί πας πρώτος βάσει μορίων οπουδήποτε... δεν ήξερα ότι μπαίνεις στην άκρη και αφού τοποθετηθούν οι έχοντες λιγότερα μόρια ξαναγυρνά το σύστημα σε σένα. Από το λινκ έμαθα και κάτι άλλο που δεν ήξερα: το κουτί σε πάει στην πρώτη θέση που είναι κοντά αλφαβητικά με την 1η σου επιλογή! Π.χ. 1η επιλογή Α΄Θεσσαλονίκης και κουτί, δεν πιάνω Θεσσαλονίκη, μπορεί να βρεθώ στην Α΄Θεσπρωτίας! Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη δηλαδή!!! Αυτο με το αλφαβητικα δεν παιζει.Το ρωτησα στο τμημα αναπληρωτων στο υπουργειο γιατι το διαβασα εδω.Μου ειπε οτι καποιος που εβαλε ολη υην ελλαδα οταν ερθει η σειρα του το κενο που βγαινει τοτε εκει τον παει.Αν παλι δε βαλεις το κουτακι και οταν ερθει η σειρα σου δε βγει κενο απο τις επιλογες σου σε βαζουν στην ακρη για την επομενη φαση.