0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο link που σας παραθέτω ο συνάδελφος Recoba αναλύει πώς καλούνται οι αναπληρωτές: Δείτε το είναι αρκετά διαφωτιστικό http://www.pde.gr/index.php?topic=23640.msg455679#msg455679
Καλέ μου Evants, μακάρι, και αν επαληθευτείς, σε κερνάω και ένα τζιν τόνικ!!! Εύχομαι να βγεις αληθινός για το καλό και των δυο μας, αφού, αν κληθώ εγώ Θεσσαλονίκη, θα έχεις ήδη κληθεί και εσύ που προηγείσαι στον πίνακα, αν δεν κάνω λάθος! Ναι, πιστεύω ότι είναι η σειρά της Θεσσαλονίκης να τα βγάλει επιτέλους τα κενά της, αλλά τι να πω με όσα ακούμε και βλέπουμε τελευταία, έχω χάσει την αισιοδοξία μου που πάντα είχα!
Συνάδελφοι δεν κατάλαβα τι γράφετε... Εγώ δεν έχω ρωτήσει κανέναν... όμως τι έχω καταλάβει... Ξεκινούν να μοιράζουν τα κενά βάσει επιλογών... Οι τελευταίοι αναπληρωτές της κάθε φάσης... δεν έχουν πλέον πολλές επιλογές γιατί οι πρώτοι από τον πίνακα πήραν από την πίτα... Δηλαδή εξηγώ καλύτερα.. Ας φανταστούμε ότι είναι ένα κέικ... Οι πρώτοι θα πάρουν αυτό που επιθυμούν ... οι τελευταίοι ότι έμεινε... θα παρατηρήσετε ότι οι τρίτεκνοι παίρνουν πάντα επαρχία γιατί η Αττική έχει εξαντληθεί... Εγώ έτσι το έχω καταλάβει... Τι να πω.. όλα αυτά που γράψατε μου φαίνονται ακαταλαβίστικα...
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:50:38 pm Συνάδελφοι δεν κατάλαβα τι γράφετε... Εγώ δεν έχω ρωτήσει κανέναν... όμως τι έχω καταλάβει... Ξεκινούν να μοιράζουν τα κενά βάσει επιλογών... Οι τελευταίοι αναπληρωτές της κάθε φάσης... δεν έχουν πλέον πολλές επιλογές γιατί οι πρώτοι από τον πίνακα πήραν από την πίτα... Δηλαδή εξηγώ καλύτερα.. Ας φανταστούμε ότι είναι ένα κέικ... Οι πρώτοι θα πάρουν αυτό που επιθυμούν ... οι τελευταίοι ότι έμεινε... θα παρατηρήσετε ότι οι τρίτεκνοι παίρνουν πάντα επαρχία γιατί η Αττική έχει εξαντληθεί... Εγώ έτσι το έχω καταλάβει... Τι να πω.. όλα αυτά που γράψατε μου φαίνονται ακαταλαβίστικα... Αν εγώ ήμουν τρίτεκνη και ήθελα να εργαστώ Αττική θα ήταν αδύνατον γιατί θα τις είχα πάρει τις θέσεις στην Αττική αυτοί που προηγούνται.. Εκτός και βγουν 50 θέσεις και είναι όλες Αττική όπως έκαναν πριν από λίγο ημέρες με τους δασκάλους που έδωσαν κενά μόνο στην Ανατολική αττική... άλλο και αυτό... χα..χα... γελάω για να μην κλαίω....Αυτό που λες είναι σχετικό. Εξαρτάται τι έχει δηλώσει ο καθένας. Δε σημαίνει ότι οι τελευταίοι πάντα πάνε όπου να 'ναι. π.χ. αν κάποιος θέλει δωδεκάνησα τότε το πιθανότερο είναι ότι και στο τέλος να είναι θα τα πιάσει. Αν πάλι θέλει Αττική, μάλλον δύσκολο γιατί έχει μεγάλη ζήτηση.
Συνάδελφοι δεν κατάλαβα τι γράφετε... Εγώ δεν έχω ρωτήσει κανέναν... όμως τι έχω καταλάβει... Ξεκινούν να μοιράζουν τα κενά βάσει επιλογών... Οι τελευταίοι αναπληρωτές της κάθε φάσης... δεν έχουν πλέον πολλές επιλογές γιατί οι πρώτοι από τον πίνακα πήραν από την πίτα... Δηλαδή εξηγώ καλύτερα.. Ας φανταστούμε ότι είναι ένα κέικ... Οι πρώτοι θα πάρουν αυτό που επιθυμούν ... οι τελευταίοι ότι έμεινε... θα παρατηρήσετε ότι οι τρίτεκνοι παίρνουν πάντα επαρχία γιατί η Αττική έχει εξαντληθεί... Εγώ έτσι το έχω καταλάβει... Τι να πω.. όλα αυτά που γράψατε μου φαίνονται ακαταλαβίστικα... Αν εγώ ήμουν τρίτεκνη και ήθελα να εργαστώ Αττική θα ήταν αδύνατον γιατί θα τις είχα πάρει τις θέσεις στην Αττική αυτοί που προηγούνται.. Εκτός και βγουν 50 θέσεις και είναι όλες Αττική όπως έκαναν πριν από λίγο ημέρες με τους δασκάλους που έδωσαν κενά μόνο στην Ανατολική αττική... άλλο και αυτό... χα..χα... γελάω για να μην κλαίω....
60 κενά λένε στην Κρήτη....μια φάση στα 200 άτομα είναι ρεαλιστική...μακάρι να πάρει 400...,υπάρχουν κενά αλλα πολλά είναι μικρά 7-8 ώρες..
Οι επιλογες παιζουν μεγαλη σημασια για το αν θα δουλεψει καποιος. Η πρωτη φαση με προσπερασε αν και τριτεκνη με 29 μορια χωρις την προθπηρεσια του 2010. Με τρεις μονο επιλογες πιθανον να με προσπερασει και η καινουρια φαση.Εξαρταται απο τις προτεραι.οτητες του καθενος