0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μes δεν είναι καθόλου διορισμός κοροιδίας... γιατί μπορεί φέτος να πάρω 2 μόρια αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν θα πάρουν και περισσότερα.. ο ίδιος ανταγωνισμός για όλους... Ύστερα μήπως θα μπορούσες να μου πεις κάποια άλλη λύση ώστε να κερδίσεις 1000 ή 900 ευρώ το μήνα δουλεύοντας εκτός σπιτιού από τις 8 έως τις 2? Και να περνάς και τόσο ωραία? Γιατί γνωρίζουμε σχεδόν όλοι πόσο αγαπάμε τη δουλειά μας... Smet νομίζω ότι αυτό το πρωινό θα σου δώσω εγώ κουράγιο... Δεν έχουν προσμετρηθεί τα κενά για άδειες ανατροφής, λοχείες, κοκ... γιατί μέχρι τώρα ασχολούνταν με τις αποσπάσεις... Τα κενά από τις αποσπάσεις? Κάποια κενά που κρύβονταν λόγω αποσπάσεων? Οι συνταξιοδοτήσεις? Σε όσες δευτεροβάθμιες τηλεφωνούσα πάντα μου έλεγαν ότι μέχρι τώρα τα κενά είναι τόσα... αλλά μετά τις αποσπάσεις θα προσμετρηθούν και νέα κενά... Σίγουρα είναι μία δύσκολη χρονιά... πιστεύω όμως ότι θα εργαστούμε... με πολλά χτυποδάρδια... αλλά θα εργαστούμε... Να έχετε συνάδελφοι μία όμορφη και ήρεμη Κυριακή...
Φέτος έφτασα πολύ κοντά στο να κάνω οικογένεια..Τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Το σκεφτόμουν το κουτάκι..Δεν θα άφηνα όμως την οικογένειά μου για τίποτε..Να πάει να πνιγεί και η εργασία..γνωρίζω μαμά 2 παιδιών που έβαλε το κουτάκι και έφυγε πολύ μακριά..Προσωπικά δεν θα το έκανα. Θα προτιμούσα να βλέπω κάθε πρωί τα προσωπάκια των παιδιών μου κι ας το έχανα το μεροκάματο..Είναι μεγάλη θυσία..
Καλημέρα παιδιά, πέρισυ στο Ηράκλειο όπου δούλευα κάλεσαν 52 φιλολόγους από την πρώτη φάση στην Α Ηρακλείου ενώ φέτος μόνο δύο.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγιναν αυτά τα κενά .
Καλημέρα και από μένα ...Αυτό πάντως το θρίλερ που παίζεται φέτος μόνο με τους φιλολόγους δεν υπάρχει .Πάντως εγώ είμαι αισιόδοξη .Στην Αθήνα χωρίζουν πάλι τμήματα ,γιατί μερικοί γονείς ξύπνησαν ,επιτέλους,