0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι Radius , έλα να με πείσεις, που πληρώνομαι για να κάθομαι στην Α Αθήνας, που είμαι αόρατη στο σχολείο όπου παρουσιάζομαι, που με έχουν γραμμένη οι συνδικαλιστές, που αναζητούν τρόπο να "χωρέσουν" τους ένα σωρό αποσπασμένους, που κινδυνεύω με απόλυση και άμεση μετακίνηση στην εσχατιά της Ελλάδας.Δε με φοβίζει η μετακίνηση, όσο το ότι ζω αόρατα μεταξύ "συναδέλφων" και ενδέχεται να απολυθώ.Προχθές μαλλιοτραβήχτηκαν μερικοί συνάδελφοι για το ποιος θα πάρει τις περισσότερες ώρες project ώστε να μην απωλεσθεί η οργανική του κι αναγκαστεί να μετακινηθεί....Μορφωμένοι άνθρωποι....
Stella νομίζεις ότι η επαρχία δεν έχει πρόβλημα... Μπορεί να υπάρχουν κενά αλλά υπάρχει και ζήτηση... Είναι μύθος ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν κενά... Πέρσι συνάδελφος από Κέρκυρα, φυσικός, είχει έρθει ως αναπληρώτρια στην Ανατολική Αττική, επειδή δεν υπήρχαν κενά στην Κέρκυρα...Και μετά όταν άνοιξε η θέση στην Κέρκυρα, στην δ φάση, εκείνη ηταν πλέον Αθήνα... Πέρσι εγώ εργάστηκα Ανατολική Αττική, γ φάση, μετά από λίγες ημέρες άνοιξε κενό στον Πειραιά... εγώ βέβαια κατοικώντας Πειραιά.. επιθυμούσα Πειραιά... γιατί δεν υπήρχε κενό στον Πειραιά στην γ φάση.. και υπήρχε στην δ φάση? Προέκυψε μετά... Στηριχτείτε στις καλές σας επιλογές και στην καλή σας τύχη... και όλα θα πάνε καλά!!!
Μάθημα σε τάξη;;;;Χαχαχχαχαχχααααααααα!!!!Αν θα μπούμε σε τάξη, μετά τις 20 Οκτώβρη και πιθανόν όχι στην Αττική.Ρώτησα στο ΠΥΣΔΕ και στο τμήμα αναληρωτών του Υπουργείου.Κανείς δεν απάντησε κατηγορηματικά πως δεν κινδυνεύουμε με απόλυση, μας παρέπεμψαν στη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.Είμαστε "άστεγοι" και από την "επιμέλεια" των συνδικαλιστών".....Να μην σας απογοητεύσω όμως, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον περιφερειάρχη Αττικής να εγκρίνει τη μείωση του αριθμού των μαθητών ανά κατεύθυνση για να δημιουργηθούν νέα τμήματα, ώστε να απορροφηθούν κατα κύριο λόγο οι υπεράριθμοι μόνιμοι...
Εγώ γέλασα με το άλλο: ότι θα κόψει τους ωρομίσθιους (ποιούς ; ) για να δώσει τις ώρες τους στους μόνιμους....Το άρθρο αυτό είναι από το Έθνος το οποίο στο εξώφυλλό του γράφει: "σε ομάδα υψηλού κινδύνου μπήκαν και 20.000 αναπληρωτές"Αυτό που περιγράφεται στο "σενάριο" ούτε η τρόικα δεν θα το έλεγε.Αστειότητες εν ονόματι της δημοσιογραφικής ελευθερίας λόγου...