0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:27:01 amΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:16:27 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:12:51 amΠαράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:03:45 amΤότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;Πραγματικα δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν γνωριζουν ουτε οι υπευθυνοι!!! Εμεις που κληθηκαμε στην α΄φαση Αθηνα εχουμε περισσοτερα μορια απο αυτους που θα κληθουν στη β' και απο πολλους τις α' φασης που ειναι ηδη τοοθετημενοι και εργαζονται. Ειναι ανορθολογικη η διαχειριση οπως εγινε και προφανως το γνωριζουν γι αυτο εχουν παγωσει η διαδικασιες και εχουν βρεθει σε αδιεξοδο. Επισης μαλλον ειναι πρωτοφανες αυτο που συμβαινει οποτε δυσκολο να γινουν προβλεψεις...Τρίτη και φαρμακερή, μήπως πάρω απάντηση: όταν τους ρωτήσατε - φαντάζομαι πως το κάνατε - τι σας απάντησαν;Νομιζετε πως τοσες μερες εχουμε αγχωθει χωρις λογο;; Ολα αυτα ειναι απαντησεις που εχουμε παρει οοολες αυτες τις μερες... Ρωταμε και ξαναρωταμε.. Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ανεκδιηγητοι πραγματικαΤι να πω, καταθέτω την έκπληξη και τη συμπαράστασή μου ...Στη θέση σας, ίσως τους αντιμετώπιζα, πλέον, ως "ταύρος εν υαλοπωλείο" ... Ένα μήνα εμπαιγμό, απορώ με ποια αποθέματα υπομονής τον ανέχεστε!
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:16:27 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:12:51 amΠαράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:03:45 amΤότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;Πραγματικα δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν γνωριζουν ουτε οι υπευθυνοι!!! Εμεις που κληθηκαμε στην α΄φαση Αθηνα εχουμε περισσοτερα μορια απο αυτους που θα κληθουν στη β' και απο πολλους τις α' φασης που ειναι ηδη τοοθετημενοι και εργαζονται. Ειναι ανορθολογικη η διαχειριση οπως εγινε και προφανως το γνωριζουν γι αυτο εχουν παγωσει η διαδικασιες και εχουν βρεθει σε αδιεξοδο. Επισης μαλλον ειναι πρωτοφανες αυτο που συμβαινει οποτε δυσκολο να γινουν προβλεψεις...Τρίτη και φαρμακερή, μήπως πάρω απάντηση: όταν τους ρωτήσατε - φαντάζομαι πως το κάνατε - τι σας απάντησαν;Νομιζετε πως τοσες μερες εχουμε αγχωθει χωρις λογο;; Ολα αυτα ειναι απαντησεις που εχουμε παρει οοολες αυτες τις μερες... Ρωταμε και ξαναρωταμε.. Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ανεκδιηγητοι πραγματικα
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:12:51 amΠαράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:03:45 amΤότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;Πραγματικα δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν γνωριζουν ουτε οι υπευθυνοι!!! Εμεις που κληθηκαμε στην α΄φαση Αθηνα εχουμε περισσοτερα μορια απο αυτους που θα κληθουν στη β' και απο πολλους τις α' φασης που ειναι ηδη τοοθετημενοι και εργαζονται. Ειναι ανορθολογικη η διαχειριση οπως εγινε και προφανως το γνωριζουν γι αυτο εχουν παγωσει η διαδικασιες και εχουν βρεθει σε αδιεξοδο. Επισης μαλλον ειναι πρωτοφανες αυτο που συμβαινει οποτε δυσκολο να γινουν προβλεψεις...Τρίτη και φαρμακερή, μήπως πάρω απάντηση: όταν τους ρωτήσατε - φαντάζομαι πως το κάνατε - τι σας απάντησαν;
Παράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:03:45 amΤότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;Πραγματικα δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν γνωριζουν ουτε οι υπευθυνοι!!! Εμεις που κληθηκαμε στην α΄φαση Αθηνα εχουμε περισσοτερα μορια απο αυτους που θα κληθουν στη β' και απο πολλους τις α' φασης που ειναι ηδη τοοθετημενοι και εργαζονται. Ειναι ανορθολογικη η διαχειριση οπως εγινε και προφανως το γνωριζουν γι αυτο εχουν παγωσει η διαδικασιες και εχουν βρεθει σε αδιεξοδο. Επισης μαλλον ειναι πρωτοφανες αυτο που συμβαινει οποτε δυσκολο να γινουν προβλεψεις...
Τότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;
aristos2 ξέρεις τι μου θυμίζει;Πριν μερικά (αρκετά) χρόνια "έπρεπε" να έρθει εκπαιδευτικός υπεράριθμης (πλεόν) ειδικότητας από την Δ' περιοχή στην Α'.Ήταν 10ος στη σειρά. Για να μη γίνουν λοιπόν ενστάσεις πήραν μετάθεση και οι 9 προηγούμενοι.Με αποτέλεσμα η Α' περιοχή να είναι από τις πρώτες υπεράριθμες στην συγκεκριμένη ειδκότητα.
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:31:37 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:27:01 amΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:16:27 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:12:51 amΠαράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:03:45 amΤότε δε θα πρέπει να ξαναυπολογιστούμε στη β φάση;Πραγματικα δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν γνωριζουν ουτε οι υπευθυνοι!!! Εμεις που κληθηκαμε στην α΄φαση Αθηνα εχουμε περισσοτερα μορια απο αυτους που θα κληθουν στη β' και απο πολλους τις α' φασης που ειναι ηδη τοοθετημενοι και εργαζονται. Ειναι ανορθολογικη η διαχειριση οπως εγινε και προφανως το γνωριζουν γι αυτο εχουν παγωσει η διαδικασιες και εχουν βρεθει σε αδιεξοδο. Επισης μαλλον ειναι πρωτοφανες αυτο που συμβαινει οποτε δυσκολο να γινουν προβλεψεις...Τρίτη και φαρμακερή, μήπως πάρω απάντηση: όταν τους ρωτήσατε - φαντάζομαι πως το κάνατε - τι σας απάντησαν;Νομιζετε πως τοσες μερες εχουμε αγχωθει χωρις λογο;; Ολα αυτα ειναι απαντησεις που εχουμε παρει οοολες αυτες τις μερες... Ρωταμε και ξαναρωταμε.. Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερουν!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ανεκδιηγητοι πραγματικαΤι να πω, καταθέτω την έκπληξη και τη συμπαράστασή μου ...Στη θέση σας, ίσως τους αντιμετώπιζα, πλέον, ως "ταύρος εν υαλοπωλείο" ... Ένα μήνα εμπαιγμό, απορώ με ποια αποθέματα υπομονής τον ανέχεστε!Οσοι τσακωθηκαν πηραν ετοιμη απαντηση : να ευχεστε να μην απολυθειτε, πληρωνεστε και δεν δουλευετε κι αλλα τετοια πετυχημενα.............
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:29:01 amaristos2 ξέρεις τι μου θυμίζει;Πριν μερικά (αρκετά) χρόνια "έπρεπε" να έρθει εκπαιδευτικός υπεράριθμης (πλεόν) ειδικότητας από την Δ' περιοχή στην Α'.Ήταν 10ος στη σειρά. Για να μη γίνουν λοιπόν ενστάσεις πήραν μετάθεση και οι 9 προηγούμενοι.Με αποτέλεσμα η Α' περιοχή να είναι από τις πρώτες υπεράριθμες στην συγκεκριμένη ειδκότητα.Δυστυχώς, Stelio, έτσι λειτουργεί το Υπουργείο μας χρόνια τώρα ...Δε θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να δούμε φιλόλογο με μετάθεση στον τόπο μου και είδαμε ξαφνικά ένα "καράβι" πέρσι ... Κάποιος απ' την "πρώτη θέση" πήρε μαζί του και αυτούς του "καταστρώματος" ...
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:36:18 amΠαράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:29:01 amaristos2 ξέρεις τι μου θυμίζει;Πριν μερικά (αρκετά) χρόνια "έπρεπε" να έρθει εκπαιδευτικός υπεράριθμης (πλεόν) ειδικότητας από την Δ' περιοχή στην Α'.Ήταν 10ος στη σειρά. Για να μη γίνουν λοιπόν ενστάσεις πήραν μετάθεση και οι 9 προηγούμενοι.Με αποτέλεσμα η Α' περιοχή να είναι από τις πρώτες υπεράριθμες στην συγκεκριμένη ειδκότητα.Δυστυχώς, Stelio, έτσι λειτουργεί το Υπουργείο μας χρόνια τώρα ...Δε θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να δούμε φιλόλογο με μετάθεση στον τόπο μου και είδαμε ξαφνικά ένα "καράβι" πέρσι ... Κάποιος απ' την "πρώτη θέση" πήρε μαζί του και αυτούς του "καταστρώματος" ... Κατι αναλογο ενδεχομενως εγινε και στην Α' Αθηνας. Αλλα ειναι αποριας αξιον παρόλα αυτα πως εξαφανιστηκαν τα "απειρα" κενα που παρουσιαζε τοσα χρονια. Αν το καταφεραν με τις συγχωνευσεις, τις β'αναθεσεις, τον κοσμο που εδιωξε απο τα γραφεια.. Τοτε ειναι ενδιεκτικο του τι θα συμβει τα επομενα χρονια στις περισσοτερες ισως περιοχες. Μη με "αφορισετε" ως απαισιοδοξη, ευχομαι να διαψευστω και να πανε ολα καλα απλα με τα συγκεκριμενα γεγονοτα, βγαζω και τα αναλογα συμπερασματα.
Συνάδελφοι μόλις επικοινώνησα με τον συνδικαλιστή Σάββα... Σήμερα έχουν συνάντηση για να μικρύνουν τα τμήματα... Όλα τα τμήματα στον Πειραιά είναι 27 άτομα... Τον ρώτησα τι γίνεται με τα κενά των φιλολόγων στον Πειραιά.. Μου απάντησε ότι τα φέρνουν με δυσκολία για να τοποθετήσουν μόνιμους και αναπληρωτές... Τον ρώτησα αν είναι ενημερωμένος για το πλαφόν των 7 ωρών... Μου απάντησε ναι... Ύστερα τον ρώτησα αν ελέγχουν τυχόν αυθαιρεσίες στο θέμα του πλαφόν... Μου είπε ότι αυτό είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί... Μόνο αν γίνει καταγγελία... Στο ερώτημά μου γιατί φέτος οι φιλόλογοι δεν έχουν κενά... μου απάντησε1. Συγχωννεύσεις2. Μεγαλύτερα τμήματα3. Αναθέσεις β΄ Τελικό συμπέρασμα... τα πράγματα είναι δύσκολοα για φέτος ( λόγια του κ. Σάββα). Συνάδελφοι, καλή δύναμη για φέτος....[/quoteΜα το προγραμμα ενος σχολειο για να ισχυσει, στελνεται στη δευτεροβαθμια για εγκριση. Εκει δεν ελεγχουν αν τηρειται το πλαφον και αν ειναι ολα νομιμα;;;; Τι ρωταω τωρα.....
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:41:56 amΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:36:18 amΠαράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:29:01 amaristos2 ξέρεις τι μου θυμίζει;Πριν μερικά (αρκετά) χρόνια "έπρεπε" να έρθει εκπαιδευτικός υπεράριθμης (πλεόν) ειδικότητας από την Δ' περιοχή στην Α'.Ήταν 10ος στη σειρά. Για να μη γίνουν λοιπόν ενστάσεις πήραν μετάθεση και οι 9 προηγούμενοι.Με αποτέλεσμα η Α' περιοχή να είναι από τις πρώτες υπεράριθμες στην συγκεκριμένη ειδκότητα.Δυστυχώς, Stelio, έτσι λειτουργεί το Υπουργείο μας χρόνια τώρα ...Δε θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να δούμε φιλόλογο με μετάθεση στον τόπο μου και είδαμε ξαφνικά ένα "καράβι" πέρσι ... Κάποιος απ' την "πρώτη θέση" πήρε μαζί του και αυτούς του "καταστρώματος" ... Κατι αναλογο ενδεχομενως εγινε και στην Α' Αθηνας. Αλλα ειναι αποριας αξιον παρόλα αυτα πως εξαφανιστηκαν τα "απειρα" κενα που παρουσιαζε τοσα χρονια. Αν το καταφεραν με τις συγχωνευσεις, τις β'αναθεσεις, τον κοσμο που εδιωξε απο τα γραφεια.. Τοτε ειναι ενδιεκτικο του τι θα συμβει τα επομενα χρονια στις περισσοτερες ισως περιοχες. Μη με "αφορισετε" ως απαισιοδοξη, ευχομαι να διαψευστω και να πανε ολα καλα απλα με τα συγκεκριμενα γεγονοτα, βγαζω και τα αναλογα συμπερασματα.συμφωνω απολυτα....μηπως πρεπει να ξυπνησουμε και να γινουμε ρεαλιστες??? ακομα και αν παρει καποιους φετος, τι εγγυηση υπαρχει για τα επομενα χρονια με την πληρη εφαρμογη του μνημονιου?? και εαν συμβει και η πτωχευση τοτε................. :'(θα μεινουμε με το...πτυχιο στο χερι
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:39:10 am Συνάδελφοι μόλις επικοινώνησα με τον συνδικαλιστή Σάββα... Σήμερα έχουν συνάντηση για να μικρύνουν τα τμήματα... Όλα τα τμήματα στον Πειραιά είναι 27 άτομα... Τον ρώτησα τι γίνεται με τα κενά των φιλολόγων στον Πειραιά.. Μου απάντησε ότι τα φέρνουν με δυσκολία για να τοποθετήσουν μόνιμους και αναπληρωτές... Τον ρώτησα αν είναι ενημερωμένος για το πλαφόν των 7 ωρών... Μου απάντησε ναι... Ύστερα τον ρώτησα αν ελέγχουν τυχόν αυθαιρεσίες στο θέμα του πλαφόν... Μου είπε ότι αυτό είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί... Μόνο αν γίνει καταγγελία... Στο ερώτημά μου γιατί φέτος οι φιλόλογοι δεν έχουν κενά... μου απάντησε1. Συγχωννεύσεις2. Μεγαλύτερα τμήματα3. Αναθέσεις β΄ Τελικό συμπέρασμα... τα πράγματα είναι δύσκολοα για φέτος ( λόγια του κ. Σάββα). Συνάδελφοι, καλή δύναμη για φέτος....Μα το προγραμμα ενος σχολειο για να ισχυσει, στελνεται στη δευτεροβαθμια για εγκριση. Εκει δεν ελεγχουν αν τηρειται το πλαφον και αν ειναι ολα νομιμα;;;; Τι ρωταω τωρα...
Συνάδελφοι μόλις επικοινώνησα με τον συνδικαλιστή Σάββα... Σήμερα έχουν συνάντηση για να μικρύνουν τα τμήματα... Όλα τα τμήματα στον Πειραιά είναι 27 άτομα... Τον ρώτησα τι γίνεται με τα κενά των φιλολόγων στον Πειραιά.. Μου απάντησε ότι τα φέρνουν με δυσκολία για να τοποθετήσουν μόνιμους και αναπληρωτές... Τον ρώτησα αν είναι ενημερωμένος για το πλαφόν των 7 ωρών... Μου απάντησε ναι... Ύστερα τον ρώτησα αν ελέγχουν τυχόν αυθαιρεσίες στο θέμα του πλαφόν... Μου είπε ότι αυτό είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί... Μόνο αν γίνει καταγγελία... Στο ερώτημά μου γιατί φέτος οι φιλόλογοι δεν έχουν κενά... μου απάντησε1. Συγχωννεύσεις2. Μεγαλύτερα τμήματα3. Αναθέσεις β΄ Τελικό συμπέρασμα... τα πράγματα είναι δύσκολοα για φέτος ( λόγια του κ. Σάββα). Συνάδελφοι, καλή δύναμη για φέτος....