0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είθε να μην είναι ΜΟΝΟ 300,ας είναι κι άλλοι 700 ωσάν τους Θεσπιείς.
Παιδια και αλλες πληροφοριες για 12...και παραπανω ωρες β αναθεσεις στην ΑΘΉΝα φτανουν στα αυτια μου!!!!!!ξεσηκωθειτε!!!!αν δεν τα καταγγειλουμε....χαιρετα μας τον πλάτανο!!!!!Αν κάποιος δεν μπορει ας στειλει pm να το κανουμε εμειες γιαυτον...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ!!!!!!!!
Συνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;
Σχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν...
Τα κενά-πλεονάσματα που δημοσιεύει το essos από τι πηγές προκύπτουν??Ξέρει κανείς ή φαντάζεται κανείς κάτι??Στην υπόλοιπη Αττική (εκτός από Α και Γ Αθήνας) δεν γράφει τίποτα.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενά ή πλεονάσματα ή ότι "δεν γνωρίζω"....
Παράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:42 pmΤα κενά-πλεονάσματα που δημοσιεύει το essos από τι πηγές προκύπτουν??Ξέρει κανείς ή φαντάζεται κανείς κάτι??Στην υπόλοιπη Αττική (εκτός από Α και Γ Αθήνας) δεν γράφει τίποτα.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενά ή πλεονάσματα ή ότι "δεν γνωρίζω"....Πάντως ο Πειραιάς (από πληροφόρηση από το ΠΥΣΔΕ) έχει ακόμα πολλά πλεονάσματα και σκέφτονται πως θα καταφέρουν να τους διοχετεύσουν στα νησιά (
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Οι 72 φιλόλογοι που πλεονάζουν αυτή τη στιγμή στην Αττική, με τους οποίους συμπάσχουμε φυσικά, αν δεν μπορούν να απορροφηθούν εκεί, δε θα μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη περιφέρεια, προκειμένου να μη μείνουν χωρίς δουλειά; Και, αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο των 100 π.χ. κενών αυτή τη στιγμή, 100-72=;;; Δεν τολμώ ούτε να γράψω το αποτέλεσμα της αφαίρεσης...
Παράθεση από: Andr στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:59:59 pmΠαράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:42 pmΤα κενά-πλεονάσματα που δημοσιεύει το essos από τι πηγές προκύπτουν??Ξέρει κανείς ή φαντάζεται κανείς κάτι??Στην υπόλοιπη Αττική (εκτός από Α και Γ Αθήνας) δεν γράφει τίποτα.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενά ή πλεονάσματα ή ότι "δεν γνωρίζω"....Πάντως ο Πειραιάς (από πληροφόρηση από το ΠΥΣΔΕ) έχει ακόμα πολλά πλεονάσματα και σκέφτονται πως θα καταφέρουν να τους διοχετεύσουν στα νησιά (
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:07:54 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο; Οι 72 φιλόλογοι που πλεονάζουν αυτή τη στιγμή στην Αττική, με τους οποίους συμπάσχουμε φυσικά, αν δεν μπορούν να απορροφηθούν εκεί, δε θα μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη περιφέρεια, προκειμένου να μη μείνουν χωρίς δουλειά; Και, αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο των 100 π.χ. κενών αυτή τη στιγμή, 100-72=;;; Δεν τολμώ ούτε να γράψω το αποτέλεσμα της αφαίρεσης...Πως τολμάς - διανοείσαι να το πιστεύεις είναι το θέμα, με όλη μου τη συμπάθεια ...!