0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λεω να ανοιξω καινουργιο τοπικ.α φαση ωρομισθιων φιλολογων!
Δε γνωρίζω, προφανώς, ποια είναι τα κενά, πανελληνίως, ούτε τι σκ... θα κάνουν στο Υπουργείο ..., δε βρίσκω, πάντως, ούτε λόγο, ούτε επιχείρημα να με οδηγήσει στη μαύρη συμφορά, πριν καν συμβεί ...Πολύ περισσότερο δε με πείθουν εκείνοι που, υπό το κράτος του πανικού, μεταβάλλουν γνώμη - οπτική, ανά μισάωρο ...Συγγνώμη για τη δηκτικότητα, μα οι αντοχές μ' εγκαταλείπουν ...Άντε, με το καλό αύριο αναπληρωτές τόσοι ή - γιατί όχι - καμπόσοι ...
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:48:25 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:51:38 pmΣχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν... Μήπως τελικά έχουν μεγάλη δόση αλήθειας τα λεγόμενα του π@π@ρ@;;
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;
Συνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...
Σχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν...
Η εκπαιδευτική κοινότητα θα αντιδράσει σύσσωμη στην αύξηση του ωραρίου.Όσα κέρδισαν οι συνάδελφοι τόσα χρόνια με αγώνες,δεν είναι δυνατόν να τα ξεπουλήσουν οι σημερινοί με το κεφάλι σκυμμένο.