0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaitoula στις Οκτωβρίου 05, 2011, 09:16:14 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 05, 2011, 09:06:25 pmΠαράθεση από: ENTY23 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 08:50:55 pmΟι ξενόγλωσσοι - πλην της αγγλικής γλώσσας - διδάσκουν σε Λύκεια; Ρωτάω γιατί, αν δείτε τις τοποθετήσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, οι γαλλικής και γερμανικής, κυρίως, διατίθενται σε Λύκεια. Λογικά το πλαφόν των 7 ωρών της β ανάθεσης έχει να κάνει με το σύνολο των ωρών που καλείται να διδάξει ένας εκπαιδευτικός. Έτσι δεν είναι; Διαφορετικά πρέπει να κινηθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έλεος πια με τις β αναθέσεις. Καιρός να ζητήσουμε αυτά που μας ανήκουν.μηπως συμπληρωνουν ωραριο με ιστορια /λογοτεχνια??Συναδελφοι η διδασκαλία της λογοτεχνίας από ξενόγλωσσους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!!!!!!!! δεν εέχει έρθει επισημο εγγραφο που να το επιτρεπει. το είπε η υπουργος αλλά χωρίς χαρτι δεν επιτρεπεται. να μην επιτρεψουμε τετοιες αναθέσεις για να προστατευσουμε τον κλάδο μας.εδω ζουμε σε χωρα οπου η παρανομια ειναι προσον..................λες οι ξενογλωσσοι να θελουν να διδαξουν ιστορια η λογοτεχνία?
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 05, 2011, 09:06:25 pmΠαράθεση από: ENTY23 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 08:50:55 pmΟι ξενόγλωσσοι - πλην της αγγλικής γλώσσας - διδάσκουν σε Λύκεια; Ρωτάω γιατί, αν δείτε τις τοποθετήσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, οι γαλλικής και γερμανικής, κυρίως, διατίθενται σε Λύκεια. Λογικά το πλαφόν των 7 ωρών της β ανάθεσης έχει να κάνει με το σύνολο των ωρών που καλείται να διδάξει ένας εκπαιδευτικός. Έτσι δεν είναι; Διαφορετικά πρέπει να κινηθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έλεος πια με τις β αναθέσεις. Καιρός να ζητήσουμε αυτά που μας ανήκουν.μηπως συμπληρωνουν ωραριο με ιστορια /λογοτεχνια??Συναδελφοι η διδασκαλία της λογοτεχνίας από ξενόγλωσσους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!!!!!!!! δεν εέχει έρθει επισημο εγγραφο που να το επιτρεπει. το είπε η υπουργος αλλά χωρίς χαρτι δεν επιτρεπεται. να μην επιτρεψουμε τετοιες αναθέσεις για να προστατευσουμε τον κλάδο μας.
Παράθεση από: ENTY23 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 08:50:55 pmΟι ξενόγλωσσοι - πλην της αγγλικής γλώσσας - διδάσκουν σε Λύκεια; Ρωτάω γιατί, αν δείτε τις τοποθετήσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, οι γαλλικής και γερμανικής, κυρίως, διατίθενται σε Λύκεια. Λογικά το πλαφόν των 7 ωρών της β ανάθεσης έχει να κάνει με το σύνολο των ωρών που καλείται να διδάξει ένας εκπαιδευτικός. Έτσι δεν είναι; Διαφορετικά πρέπει να κινηθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έλεος πια με τις β αναθέσεις. Καιρός να ζητήσουμε αυτά που μας ανήκουν.μηπως συμπληρωνουν ωραριο με ιστορια /λογοτεχνια??
Οι ξενόγλωσσοι - πλην της αγγλικής γλώσσας - διδάσκουν σε Λύκεια; Ρωτάω γιατί, αν δείτε τις τοποθετήσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, οι γαλλικής και γερμανικής, κυρίως, διατίθενται σε Λύκεια. Λογικά το πλαφόν των 7 ωρών της β ανάθεσης έχει να κάνει με το σύνολο των ωρών που καλείται να διδάξει ένας εκπαιδευτικός. Έτσι δεν είναι; Διαφορετικά πρέπει να κινηθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έλεος πια με τις β αναθέσεις. Καιρός να ζητήσουμε αυτά που μας ανήκουν.
Τι εχω ξαναπει και το επαναλαμβανω. Το σχολειο στο οποιο ειμαι προσωρινα τοποθετημενη Α' ΑΘΗΝΑΣ εχει ΔΥΟ κενα φιλολογων που εχουν δηλωθει.. Που σκ@$%^ ειναι αυτα τα κενα και δεν τα εχω δει πουθενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν εχουν δοθει ουτε σε αυτους που ειναι στη διαθεση, ουτε σε αποσπαση, για εμας τους αναπληρωτες φυσικα ουτε λογος... Που ειναι αυτα τα ΔΥΟ τα ερμα τα κενα;;;;;;Γιατι δε ρωτας το διευθυντη σου?
Παιδιά οι αναπληρωτές την Παρασκευή .Μίλησα με Κοζάνη και μια αποσπασμένη περιμένει να μετακινηθεί από σχολείο σε σχολείο κοντινότερο στη Γ'.Της είπε η διευθύντρια σήμερα:Κάτσε να έρθουν οι αναπληρωτές τη Δευτέρα και θα μετακινηθείς. Τώρα ποιος είναι ο αριθμός δεν ξέρω.Μακάρι να είναι τόσοι ή καμπόσοι. Αρίστο από σένα το αντέγραψα.
Όνειρο ,που μας κατάντησε η πολιτεία να έχουμε!!Να γίνουμε αναπληρωτές σε δημόσιο σχολείο...Τελικά ή πολύ μαζόχες είμαστε ή αγαπάμε τόσο πολύ το σχολείο .Μάλλον ,το δεύτερο συμβαίνει .Πάω να δω Greys Anatomy και θα τα ξαναπούμε
Αύριο το πρωί... ξυπνάω κατά τις 10... φτιάχνω καφέ... ανοίγω τον υπολογιστή... και μπαίνοντας στο pde ενημερώνομαι από τους πιο πρωινούς πως έγινε ανανέωση του πίνακα.... η μέρα κυλά ομαλά- ανανέωση της σελίδας του υπουργείου κάθε 2 λεπτά, τηλέφωνα στο υπουργείο, συζήτηση μεταξύ μας, πότε, πόσοι, μου είπαν σου είπαν- και κατά τις 18:00, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!! (Ωραίο..ε;;; πάω να κοιμηθώ, ώστε να επενδύσω τις σκέψεις μου αυτές και με εικόνες)... καληνύχτα σας συνάδελφοι....Υ.Γ. πάω για ύπνο με ένα γλυκό συναίσθημα, αφού έχω εσάς να μοιράζομαι τις σκέψεις, τους φόβους και τα όνειρά μου... ευτυχώς...
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 05, 2011, 09:37:05 pmΠαιδιά οι αναπληρωτές την Παρασκευή .Μίλησα με Κοζάνη και μια αποσπασμένη περιμένει να μετακινηθεί από σχολείο σε σχολείο κοντινότερο στη Γ'.Της είπε η διευθύντρια σήμερα:Κάτσε να έρθουν οι αναπληρωτές τη Δευτέρα και θα μετακινηθείς. Τώρα ποιος είναι ο αριθμός δεν ξέρω.Μακάρι να είναι τόσοι ή καμπόσοι. Αρίστο από σένα το αντέγραψα.Η Κοζάνη τελικά έβγαλε κενά; Πριν 2 βδομάδες ρώτησα στη δευτεροβάθμια και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει κανένα κενό...
ΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ2/ 25493/15 -10 - 99ΘΕΜΑ : «Δίνονται οδηγίες σχετικά με τις τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών του άρθρου 138 του Ν.2725/ 99.Διαπιστώνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις προσωρινών αναπληρωτών, που έχουν προσληφθεί με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 138 του Ν. 2725/ 99, δηλώνεται από τους οικείους προϊσταμένους αδυναμία τοποθέτησής τους σε σχολείο της περιοχής πρόσληψης τους, λόγω μη υπάρξεως σχετικού κενού.Σας υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Υπουργού μπορεί να μην εφαρμοσθεί μόνο για λόγους δημοσίου συμφέροντος όπως είναι η συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου εργασίας και μόνο με απόφαση του οικείου περιφερειακού συμβουλίου το οποίο θα διαπιστώνει τη σχετική αδυναμία (έλλειψη κενού) και θα τοποθετεί τους προσωρινούς αναπληρωτές με απόσπαση σε σχολείο άλλης περιοχής υπό τον όρο ότι θα τοποθετήσει τον εκπ/κό αυτό στο πρώτο κενό που θα προκύψει σε σχολείο της αρχικής πρόσληψης του.
Παράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:52:05 pmΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ2/ 25493/15 -10 - 99ΘΕΜΑ : «Δίνονται οδηγίες σχετικά με τις τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών του άρθρου 138 του Ν.2725/ 99.Διαπιστώνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις προσωρινών αναπληρωτών, που έχουν προσληφθεί με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 138 του Ν. 2725/ 99, δηλώνεται από τους οικείους προϊσταμένους αδυναμία τοποθέτησής τους σε σχολείο της περιοχής πρόσληψης τους, λόγω μη υπάρξεως σχετικού κενού.Σας υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Υπουργού μπορεί να μην εφαρμοσθεί μόνο για λόγους δημοσίου συμφέροντος όπως είναι η συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου εργασίας και μόνο με απόφαση του οικείου περιφερειακού συμβουλίου το οποίο θα διαπιστώνει τη σχετική αδυναμία (έλλειψη κενού) και θα τοποθετεί τους προσωρινούς αναπληρωτές με απόσπαση σε σχολείο άλλης περιοχής υπό τον όρο ότι θα τοποθετήσει τον εκπ/κό αυτό στο πρώτο κενό που θα προκύψει σε σχολείο της αρχικής πρόσληψης του.χμ....ακόμη και αν ο έρμος ο αναπληρωτής δεν είχε δηλώσει την περιοχή αυτή στις προτιμήσεις του;;;;;;;