0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ralou στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:57:27 amΠαράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:51:25 amΜίλησα πριν λίγο με αναπληρώτρια κληθείσα στην α' φάση: τώρα πάνε στον περιφερειάρχη για να δουν που θα τοποθετηθούν.Περισσεύουν 70 φιλόλογοι. :oΌμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Από πού το έμαθες; Γιατί εγώ είμαι της Α' φάσης αλλά δε γνωρίζω τίποτα για τοποθέτησηΣου έστειλα π.μ. Μίλησε σήμερα κάποιος με το υπουργείο ή να πάρω τον κυριούλη;
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:51:25 amΜίλησα πριν λίγο με αναπληρώτρια κληθείσα στην α' φάση: τώρα πάνε στον περιφερειάρχη για να δουν που θα τοποθετηθούν.Περισσεύουν 70 φιλόλογοι. :oΌμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Από πού το έμαθες; Γιατί εγώ είμαι της Α' φάσης αλλά δε γνωρίζω τίποτα για τοποθέτηση
Μίλησα πριν λίγο με αναπληρώτρια κληθείσα στην α' φάση: τώρα πάνε στον περιφερειάρχη για να δουν που θα τοποθετηθούν.Περισσεύουν 70 φιλόλογοι. :oΌμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Δεν το θεωρώ πιθανό οι πλεονάζοντες της α'φάσης να μπουνε μπροστά στη β' φάση. Ακούγεται παράδοξο.
1 η ώρα σήμερα στην οδό Τσόχα στον Περιφερειακό Διευθυντή θα παρευρεθούν βασικά οι συνδικαλίστές, τα ΔΣ των ΕΛΜΕ και αποσπασμένοι της Α Φάσης κι όσοι αναπληρωτές μπορούμε.Υποθέτω ότι θα μας δώσουν τα κενά που μαζεύει το Υπουργείο για τη
Τότε "χάνονται" 70 κενά από τη
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:52:46 amΤότε "χάνονται" 70 κενά από τη