0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγά να μην τον φοβηθώ.Δε φοβήθηκα άλλα κι άλλα.Αν βγει η φάση και μας καλέσουν ,θα τον παίρνω κάθε μέρα να του σπάω τα νεύρα.
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:45:39 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:37:00 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:35:21 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:23:54 amακομα δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις του περιφερειαρχη οτι τα σχολεια εδωσαν λαθος κενα.για ποιο λογο θα εκαναν κατι τετοιο?χοντρο μου ακουγεται και περιεργο.Γιατι σε ποιον θα τα ριξουν;;; Με αυτη τη δηλωση αντε να βρεις τον υπευθυνο. Θα παιρνεις τηλεφωνο εναν εναν τους διευθυντες των σχολειων να ζητας εξηγησεις; Μεσα στη διευθυνση δεν ξερουν τι τους γινεται , ειναι εμφανες. Αυτο θα βγουν να πουν;δεν σε καλεσαν συναδελφε που εισαι α φαση να πας στον περιφερειαρχη?Ουχι! Θα επρεπε;ρωταω γιατι καποιος εγραψε οτι τους καλεσαν.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:37:00 amΠαράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:35:21 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:23:54 amακομα δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις του περιφερειαρχη οτι τα σχολεια εδωσαν λαθος κενα.για ποιο λογο θα εκαναν κατι τετοιο?χοντρο μου ακουγεται και περιεργο.Γιατι σε ποιον θα τα ριξουν;;; Με αυτη τη δηλωση αντε να βρεις τον υπευθυνο. Θα παιρνεις τηλεφωνο εναν εναν τους διευθυντες των σχολειων να ζητας εξηγησεις; Μεσα στη διευθυνση δεν ξερουν τι τους γινεται , ειναι εμφανες. Αυτο θα βγουν να πουν;δεν σε καλεσαν συναδελφε που εισαι α φαση να πας στον περιφερειαρχη?Ουχι! Θα επρεπε;
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:35:21 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:23:54 amακομα δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις του περιφερειαρχη οτι τα σχολεια εδωσαν λαθος κενα.για ποιο λογο θα εκαναν κατι τετοιο?χοντρο μου ακουγεται και περιεργο.Γιατι σε ποιον θα τα ριξουν;;; Με αυτη τη δηλωση αντε να βρεις τον υπευθυνο. Θα παιρνεις τηλεφωνο εναν εναν τους διευθυντες των σχολειων να ζητας εξηγησεις; Μεσα στη διευθυνση δεν ξερουν τι τους γινεται , ειναι εμφανες. Αυτο θα βγουν να πουν;δεν σε καλεσαν συναδελφε που εισαι α φαση να πας στον περιφερειαρχη?
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:23:54 amακομα δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις του περιφερειαρχη οτι τα σχολεια εδωσαν λαθος κενα.για ποιο λογο θα εκαναν κατι τετοιο?χοντρο μου ακουγεται και περιεργο.Γιατι σε ποιον θα τα ριξουν;;; Με αυτη τη δηλωση αντε να βρεις τον υπευθυνο. Θα παιρνεις τηλεφωνο εναν εναν τους διευθυντες των σχολειων να ζητας εξηγησεις; Μεσα στη διευθυνση δεν ξερουν τι τους γινεται , ειναι εμφανες. Αυτο θα βγουν να πουν;
ακομα δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις του περιφερειαρχη οτι τα σχολεια εδωσαν λαθος κενα.για ποιο λογο θα εκαναν κατι τετοιο?χοντρο μου ακουγεται και περιεργο.
Ποια κυριούλα;Ένας αγριάνθρωπος,ανθρωποφάγος βγήκε.
Σε 28 ανέρχονται τα τμήματα στα γυμνάσια του Πειραιά με αριθμό μεγαλύτερο των 27 μαθητώνΠΗΓΗ: www.paideia-ergasia.gr
Δημήτρης Μπράτης (από το facebook)ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ.ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ Ε
Συνάδελφοι μπείτε στο site http://attik.pde.sch.gr/pages/xartografisi%20de.htm και πατήστε τις κατηγορίες (Σύνολο Μαθητικού Δυναμικού ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και (Σύνολο Μαθητικού Δυναμικού ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) για να δείτε αναλυτικά τα τμήματα σε όλα τα σχολεία της αττικής!!! Εκεί θα δείτε όργια!!! Δείτε και τις κατευθύνσεις!!!!
Για αριθμό δεν ξέρουμε τίποτα; Άλλες φορές μια μέρα πριν τη φάση δεν ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα ή είναι η ιδέα μου;