0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με κάθε επιφύλαξη, για να μη δημιουργώ ελπίδες που ίσως πέσουν στο κενό, συνδικαλίστρια μου μετέφερε πριν λίγο ότι όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί σε Αθήνα και Πειραιά γίνεται για να βολευτούν οι δικοί τους και ότι κενά υπάρχουν. Μάλλον θα αργήσει αρκετά η β' φάση. Το τονίζω , με κάθε επιφύλαξη!
Παράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:44:37 pmΜε κάθε επιφύλαξη, για να μη δημιουργώ ελπίδες που ίσως πέσουν στο κενό, συνδικαλίστρια μου μετέφερε πριν λίγο ότι όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί σε Αθήνα και Πειραιά γίνεται για να βολευτούν οι δικοί τους και ότι κενά υπάρχουν. Μάλλον θα αργήσει αρκετά η β' φάση. Το τονίζω , με κάθε επιφύλαξη!Είναι εξόφθαλμο πια!!!!!!Και αφού τους βολέψουν και μας κάνουν μπάχαλο, θα βγουν κενά και θα πουν για άδειες ανατροφής που καταστρέφουν τα σχολεία και για να το προχωρήσω θα κόψουν κι αυτές τις άδειες κ.ο.κ.Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι και προκλητικοί!!!!!Είναι οργανωμένο το έγκλημα!Και μη με πειτε καχύποπτη!
ο κυριουλης δεν το σηκωνει!
Πηρα κι εγω τηλεφωνο σε αυτον τον ειρωνα κυριουλη..."γνωριζω ακριβως τον αριθμο αλλα δεν σας τον λεω γιατι πατε μετα στα φορουμ και τα γραφετε ενω εμεις κατανοωντας την αγωνια σας σας δινουμε πληροφοριες. εξαλλου ως την παρασκευη θα ξερετε..."και τωρα πειτε μου, ειναι κανεις απο εσας που πιστευει οτι αυτος ο λεβεντης δε θελει ψυχαναλυση;αχ, η δηθεν εξουσια διαφθειρει ακομη και τους λεβεντες του υπουργειου μας...Ω αλι αλι και τρισαλι...
Παράθεση από: sousourada στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:47:12 pmΠηρα κι εγω τηλεφωνο σε αυτον τον ειρωνα κυριουλη..."γνωριζω ακριβως τον αριθμο αλλα δεν σας τον λεω γιατι πατε μετα στα φορουμ και τα γραφετε ενω εμεις κατανοωντας την αγωνια σας σας δινουμε πληροφοριες. εξαλλου ως την παρασκευη θα ξερετε..."και τωρα πειτε μου, ειναι κανεις απο εσας που πιστευει οτι αυτος ο λεβεντης δε θελει ψυχαναλυση;αχ, η δηθεν εξουσια διαφθειρει ακομη και τους λεβεντες του υπουργειου μας...Ω αλι αλι και τρισαλι...Αν όντως είναι γνωστός ο αριθμός των αναπληρωτών β΄ φάσης ΠΕ02 στους υπαλλήλους του υπουργείου αργά ή γρήγορα θα διαρρεύσει..Δεν μπορεί...Θα διαρρεύσει...Ο Μπράτης μάλλον το μεσημέρι θα ξέρει...Όσοι έχουν facebook, ας του στείλουν, αν θέλουν, ένα μήνυμα να μας πει.
Παράθεση από: klasikos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:51:34 pmΠαράθεση από: sousourada στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:47:12 pmΠηρα κι εγω τηλεφωνο σε αυτον τον ειρωνα κυριουλη..."γνωριζω ακριβως τον αριθμο αλλα δεν σας τον λεω γιατι πατε μετα στα φορουμ και τα γραφετε ενω εμεις κατανοωντας την αγωνια σας σας δινουμε πληροφοριες. εξαλλου ως την παρασκευη θα ξερετε..."και τωρα πειτε μου, ειναι κανεις απο εσας που πιστευει οτι αυτος ο λεβεντης δε θελει ψυχαναλυση;αχ, η δηθεν εξουσια διαφθειρει ακομη και τους λεβεντες του υπουργειου μας...Ω αλι αλι και τρισαλι...Αν όντως είναι γνωστός ο αριθμός των αναπληρωτών β΄ φάσης ΠΕ02 στους υπαλλήλους του υπουργείου αργά ή γρήγορα θα διαρρεύσει..Δεν μπορεί...Θα διαρρεύσει...Ο Μπράτης μάλλον το μεσημέρι θα ξέρει...Όσοι έχουν facebook, ας του στείλουν, αν θέλουν, ένα μήνυμα να μας πει.κι εχθές που τον ρώτησα σχετικά.... με έγραψε.... κομμάτια να γίνει... ας ξαναπροσπαθήσω.....