0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Σε χθεσινοβραδυνή επικοινωνία με δύο αιρετούς της Θεσσαλονίκης, ο πρώτος,της ανατολικής, δήλωσε ότι στην ανατολική δεν υπάρχουν κενά φιλολόγων και ότι ο αριθμός των αναπληρωτών από εδώ και πέρα θα είναι μικρός... Ο δεύτερος, της δυτικής, είπε ότι στη δυτική υπάρχουν κενά φιλολόγων και μαθηματικών, τα έχουν ήδη δώσει στο υπουργείο και περιμένουν πώς και πώς τους αναπληρωτές... Προς το μεσημέρι θα έχω τις πληροφορίες του για αριθμό και ημέρα κλήσης της β΄φάσης μετά από επικοινωνία του με το υπουργείο.Εύχομαι τα νέα να είναι καλά για όλους μας!
Πέρυσι αν θυμάμαι καλά οι αμω κλήθηκαν από τη ΣΤ' φάση και μετά και ήταν γύρω στα 10 άτομα.Ο Αρίστος τα έχει συγκεντωμένα.Αν έχει αμω από τη β' φάση ,τότε τα πράγματα είναι όντως δύσκολα.
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:43:05 pmΠέρυσι αν θυμάμαι καλά οι αμω κλήθηκαν από τη ΣΤ' φάση και μετά και ήταν γύρω στα 10 άτομα.Ο Αρίστος τα έχει συγκεντωμένα.Αν έχει αμω από τη β' φάση ,τότε τα πράγματα είναι όντως δύσκολα. Κλήσεις Αναπληρωτών 2010-11:Α' 8/9/10: 620 (496+124) ΑΚΩ - (τελ. μη 3τεκνος: 31,421 μόρια)
Έχω μια απορία. Αν είναι δύο κενά ΑΜΩ σε μια περιοχή δεν τα δίνουν σε ένα ΑΚΩ αν βέβαια οι ώρες είναι μέχρι 21; Έπειτα αν κάποιος έχει στις προτιμήσεις του μία η περιοχή ως ΑΜΩ και τα ΑΚΩ κενά δεν τον πιάνουν, και κάποιος πιο χαμηλά στη λίστα έχει δηλώσει περιοχή που δίνει ΑΚΩ κενό, τι γίνεται; Αν και είναι πιο πάνω στη λίστα θα πάει ΑΜΩ και ο άλλος θα πάει ΑΚΩ;
ανυποθεσουμε οτι καλουν 200 επειδη μλοκαρα ποσοι ειναι οι τριτεκνοι?
Στην ανατολική Θεσσαλονίκη πάντως ήρθαν 70+ αποσπασμένοι, μαζί και με συγχωνεύσεις κλπ, τα κενά φαίνεται ότι εξανεμίστηκαν! Δε θέλω να πιστέψω τα λόγια του αιρετού, ότι δηλαδή δεν έχει καθόλου κενά, αλλά μάλλον δε θα δούμε τον περσινό αριθμό αναπληρωτών β΄φάσης στη Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάμε ότι μόνο η Α΄περιοχή της ανατολικής έχει περίπου 100 σχολεία! Μόνο στη δυτική δεν μπορούμε να βασιστούμε για να δούμε μεγάλο αριθμό, πάντως χάρηκα που ο αιρετός που μίλησε για κενά έστω στη δυτική, διαψεύδει τις βαρύγδουπες δηλώσεις του περιφερειάρχη περί μη ύπαρξης κενών φιλολόγων στην κ. Μακεδονία!Εύχομαι να δούμε έναν ικανοποιητικό αριθμό...