0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά στο Δαφνί... ωραίος χώρος και για εκδρομή ,,,, μεσοβυζαντινός ναός του 11 αι. οκταγωνικός ,,, νομίζω αν δε με απατά η μνήμη μου...και παντοκράτωρ στον τρούλο... χαχα ας γελάσουμε λίγο, διασκεδάζοντας την αγωνία μας.και πάμε λέει στο Δαφνί και βλέπουμε τη Διαμάντω στον τρούλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κορίτσια και αγόρια της β φάσης ...μην περιμένετε να βγει άμεσα αυτή η ρημαδοφάση .Θα πρέπει να περιμένουμε (άγνωστο μέχρι πόσο )γιατί ούτε τα κενά έχουν συλλέξει ούτε τίποτα έχει υπογραφεί .ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά δεν ξέρω τι γίνεται φέτος .Τώρα αρχίζουν και σπάνε τμήματα και ξαναμετράνε τις ώρες και δώσε να έχεις ...για αυτό ας χαλαρώσουμε και ας το δούμε πιο σφαιρικά το θέμα ,γιατί αλλιώς θα δώσουμε όλοι ραντεβού στο Δαφνί
Δηλαδή ξεχνάμε το "σύντομα"... κρίμα τόσες ώρες χαμένες μπροστά στον υπολογιστή....
Συνάδελφοι σήμερα η διαμάντω έπραξε τα εξής: έστειλε έγγραφο με φαξ στην α'θμια( για β'θμια δεν ξέρω) και ζητά από τους διευθυντές να της δώσουν αναλυτικά πόσες ώρες έχει ο καθένας και έστειλε έγγραφο στα δημόσια νοσοκομεία (ωσάν να ήταν υπουργός υγείας) :Pκαι ζητά από τους γυναικολόγους να μην υπογράφουν άδειες επαπειλούμενης κύησης στις εγκύους.Η γυναίκα είναι για μπάτσες.
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 06, 2011, 06:08:46 pmΣυνάδελφοι σήμερα η διαμάντω έπραξε τα εξής: έστειλε έγγραφο με φαξ στην α'θμια( για β'θμια δεν ξέρω) και ζητά από τους διευθυντές να της δώσουν αναλυτικά πόσες ώρες έχει ο καθένας και έστειλε έγγραφο στα δημόσια νοσοκομεία (ωσάν να ήταν υπουργός υγείας) :Pκαι ζητά από τους γυναικολόγους να μην υπογράφουν άδειες επαπειλούμενης κύησης στις εγκύους.Η γυναίκα είναι για μπάτσες. Ναι και οι γυναικολόγοι αν θέλουν (ή αν πρέπει) να δώσουν τη Διαμάντω θα φοβηθούν. Ειδικά έτσι που τους έχει στοχοποιήσει και ο Λοβέρδος.