0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήμουν πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθήνας, θα είχα βγάλει αμέσως ανακοίνωση ΚΟΛΑΦΟ, ΦΩΤΙΑΣ, υποθέτω δεν το πήραν χαμπάρι. Μπορεί να είναι και φήμες
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:02:14 pmΑν ήμουν πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθήνας, θα είχα βγάλει αμέσως ανακοίνωση ΚΟΛΑΦΟ, ΦΩΤΙΑΣ, υποθέτω δεν το πήραν χαμπάρι. Μπορεί να είναι και φήμες Όχι ότι είναι όλοι εκεί μέσα τόσο καθαροί που τους πείραξε η πολιτική του υπουργείου! Τα φακελάκια δίνουν και παίρνουν ακόμη!! Κατά τ'άλλα όρκος Ιπποκράτη!!
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:06:09 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:02:14 pmΑν ήμουν πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθήνας, θα είχα βγάλει αμέσως ανακοίνωση ΚΟΛΑΦΟ, ΦΩΤΙΑΣ, υποθέτω δεν το πήραν χαμπάρι. Μπορεί να είναι και φήμες Όχι ότι είναι όλοι εκεί μέσα τόσο καθαροί που τους πείραξε η πολιτική του υπουργείου! Τα φακελάκια δίνουν και παίρνουν ακόμη!! Κατά τ'άλλα όρκος Ιπποκράτη!! φυσικα και θα πειραξει, αν ισχυει, αυτους που δεν τα παιρνουν και ξερω πολλους... δεν ειναι οοολοι οι γιατροι ετσι οπως δεν ειναι και οοολοι οι εκπαιδευτικοι αλλιως...συμφωνω με τον johny walker (αν και ο Jack Daniels μ'αρεσει περισσοτερο )θα ρωτησω αυριο και θα μαθω αν οντως εχει σταλει κατι ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
Ας πει έστω και μία από μας ότι δε θα έπαιρνε επαπειλούμενη!!!!!! Είναι δυνατόν!!!! Σιγά μην έκανα εφημερίες , μη πήγαινα εκδρομες, χαρες γλέντια και πανηγύρια.... ασε κάθε χρόνο με τους ιούς.... Είμαστε σοβαροί;;;; Και φυσικά αν ήμουν διορισμένη θα την έπαιρνα!!!! Και υπόψιν άν έχεις το χαρτί της επαπειλούμενης κανείς δε τολμα να σε σηκώσει απο το κρεβάτι σου να σε ελέγξει!!! Ποιός θα αναλάβει τέτοια ευθυνη!!!!!!
Παράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 06, 2011, 07:03:11 pm8 υπεράριθμοι στον Πειραιά και 2 με άδεια λοχείας'Αλλη μια απόδειξη της κακής οργάνωσης και του μπάχαλου που επικρατεί: στη β' Δυτ. Αττικής μέχρι προχθές έλεγαν στους αναπληρωτές ότι δεν υπήρχαν κενά, ότι θα τους μετακινήσουν, άφηναν υπονοούμενα περί απόλυσης και ξαφνικά (ω του θαύματος!!!) βρέθηκαν κενά (όσα και οι αναπληρωτές) και σήμερα τους τοποθέτησαν. Τα συμπεράσματα δικά σας.
8 υπεράριθμοι στον Πειραιά και 2 με άδεια λοχείας