0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ,Η
Λοιπόν, τι θα λέει το πρωτοσέλιδο μεγάλης εφημερίδας αύριο σχετικά με το μισθό του νεοριόριστου; Ο βασικός μισθός θα είναι 64... συμπληρώστε κατά το δοκούν το τελευταίο νούμερο!
Συνάδελφοι καλημέρα. Χλωμό για σήμερα αλλά και πάλι δεν τους έχω καμία πλέον εμπιστοσύνη. Μπορεί να το λένε για να μην τους πρήζουμε στα τηλέφωνα που παρεπιπτόντως δεν σηκώνουν. Εάν είδατε όλοι το νέο μισθολόγιο καταλαβαίνετε για τι ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του εκπαιδευτικού κόσμου μιλάμε...599 ευρώ, 600+, 700+, 800..Ποσά τρελά αν σκεφτούμε τα έξοδα διαβίωσης..Μετά σου λένε τράβα Έβρο, τράβα Κρήτη, μπες χαρούμενος στην τάξη, διόρθωσε 30 γραπτά έκθεσης (από ένα τμήμα μόνο), παρακολούθησε σεμινάρια για νέες παιδαγωγικές μεθόδους και για το πως θα κάνεις ΚΑΛΑ τη δουλειά σου..Κάνε υπομονή που αποχωρίζεσαι την οικογένειά σου, κάνε υπομονή με ορισμένα προβληματικά παιδιά που σου κάνουν τη ζωή πατίνι, αντιμετώπισε ίντριγκες στο σχολείο και ενίοτε εχθρικούς δίχως λόγο συναδέλφους..Και όταν τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά, σε ανταμοίβει το κράτος με 600 ψίχουλα..Κάθομαι και σπίτι μου, υποαπασχολούμαι, μοιράζομαι όσα έξοδα μπορώ με σύντροφο, βοηθιέμαι και λίγο από τους γονείς μου αν μπορούν κι αυτοί και ΠΑΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΗ ΤΗ