0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά,εχει βάση η προοπτική της επόμενης εβδομάδας που θέτει ο Aristos.Αν θέλουν να έχουν μεσο όρο αναπλήρωσης το 8μηνο τουλάχιστον και να περικόψουν για όσους μπορούν περισσότερο το επίδομα ανεργίας.
Γιατί εγώ κατάλαβα άλλα από το προσχέδιο νόμου για το μισθολόγιο;;; Εισαγωγισός μισθός 1092, 780 επί το συντελεστή
Παράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:59:39 amΓιατί εγώ κατάλαβα άλλα από το προσχέδιο νόμου για το μισθολόγιο;;; Εισαγωγισός μισθός 1092, 780 επί το συντελεστήμεικτα...καθαρά με τις κρατήσεις τις αυξημένες του νεοδιόριστου είναι 660 στο χέρι..
συγνωμη που παρεμβαινω με θεμα λιγο ασχετο - σχετικο:ειμαι φυσικος α φασης στην Α Αθηνας και απευθυνομαι σε φιλολογους του φορουμ με το ιδιο προβλημαΣε επικοινωνια μου με τη Διευθυνση πριν λιγο πηρα τις εξης απαντησεις:1. γραμματεια ΠΥΣΔΕ: δεν εχουν γινει ακομα ουτε οι τοποθετησεις μονιμων σε ολους τους κλαδους, με αναπληρωτες δεν εχουμε ασχοληθει ακομα, ουτε ξερουμε ποτε...2. γραμματεια διορισμων - αναπληρωτων: (ερ): εχουμε νεα για τοποθετησεις αναπληρωτων α φασης; (απ): περιμενουμε... (ερ):ποιο ειναι ακριβως το προβλημα; (απ):δεν υπαρχουν κενα. (ερ): μα δεν υποτιθεται πως οι κλησεις αναπληρωτων γινονται επι συγκεκριμενων κενων; (απ):εγινε ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ερ): αυτο εσεις το κρινετε φυσιολογικο; (απ): οχι και δεν γνωριζω τι να σας απαντησω, αλλα παραδεχομαι πως μιλαμε για μια πρωτογνωρη και δυσκολη κατασταση... (ερ): δηλαδη καποιες φημολογιες περι απολυσεων ισως ειναι βασιμες; (απ): εε δεν πιστευω να φτασουμε σε αυτο το σημειο, χωρις βεβαια η θεση μου να επιτρεπει να σας εγκυηθω κατι (ωραια τωρα μπορω να φουνταρω!!!) (ερ): ακουγεται πως σημερα ή Δευτερα θα ανακοινωθει η
Παράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:01:17 pmΠαράθεση από: ippokratis στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:59:39 amΓιατί εγώ κατάλαβα άλλα από το προσχέδιο νόμου για το μισθολόγιο;;; Εισαγωγισός μισθός 1092, 780 επί το συντελεστήμεικτα...καθαρά με τις κρατήσεις τις αυξημένες του νεοδιόριστου είναι 660 στο χέρι..660 για πανεπιστημιακης εκπαιδευσης?μηπως ειναι για υποχρεωτικη εκπαιδευση???
Καλημερα, συναδελφοι.Στο alfavita απο χτες το βραδυ εχει βγει ανακοινωση για προσληψεις στα εκκλησιαστικα κ αποσπασεις στα ιερατικα..αλλα δν μπορω ν ανοιξω τα αρχεια...
περιμενουμε να ερθει η εντολη πληρωμης σας (καπως μου το ειπε, ΑΠΥΔΕ ισως).