0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: δαναη 11 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:00:40 pmσυγνωμη που παρεμβαινω με θεμα λιγο ασχετο - σχετικο:ειμαι φυσικος α φασης στην Α Αθηνας και απευθυνομαι σε φιλολογους του φορουμ με το ιδιο προβλημαΣε επικοινωνια μου με τη Διευθυνση πριν λιγο πηρα τις εξης απαντησεις:1. γραμματεια ΠΥΣΔΕ: δεν εχουν γινει ακομα ουτε οι τοποθετησεις μονιμων σε ολους τους κλαδους, με αναπληρωτες δεν εχουμε ασχοληθει ακομα, ουτε ξερουμε ποτε...2. γραμματεια διορισμων - αναπληρωτων: (ερ): εχουμε νεα για τοποθετησεις αναπληρωτων α φασης; (απ): περιμενουμε... (ερ):ποιο ειναι ακριβως το προβλημα; (απ):δεν υπαρχουν κενα. (ερ): μα δεν υποτιθεται πως οι κλησεις αναπληρωτων γινονται επι συγκεκριμενων κενων; (απ):εγινε ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ερ): αυτο εσεις το κρινετε φυσιολογικο; (απ): οχι και δεν γνωριζω τι να σας απαντησω, αλλα παραδεχομαι πως μιλαμε για μια πρωτογνωρη και δυσκολη κατασταση... (ερ): δηλαδη καποιες φημολογιες περι απολυσεων ισως ειναι βασιμες; (απ): εε δεν πιστευω να φτασουμε σε αυτο το σημειο, χωρις βεβαια η θεση μου να επιτρεπει να σας εγκυηθω κατι (ωραια τωρα μπορω να φουνταρω!!!) (ερ): ακουγεται πως σημερα ή Δευτερα θα ανακοινωθει η
συγνωμη που παρεμβαινω με θεμα λιγο ασχετο - σχετικο:ειμαι φυσικος α φασης στην Α Αθηνας και απευθυνομαι σε φιλολογους του φορουμ με το ιδιο προβλημαΣε επικοινωνια μου με τη Διευθυνση πριν λιγο πηρα τις εξης απαντησεις:1. γραμματεια ΠΥΣΔΕ: δεν εχουν γινει ακομα ουτε οι τοποθετησεις μονιμων σε ολους τους κλαδους, με αναπληρωτες δεν εχουμε ασχοληθει ακομα, ουτε ξερουμε ποτε...2. γραμματεια διορισμων - αναπληρωτων: (ερ): εχουμε νεα για τοποθετησεις αναπληρωτων α φασης; (απ): περιμενουμε... (ερ):ποιο ειναι ακριβως το προβλημα; (απ):δεν υπαρχουν κενα. (ερ): μα δεν υποτιθεται πως οι κλησεις αναπληρωτων γινονται επι συγκεκριμενων κενων; (απ):εγινε ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ερ): αυτο εσεις το κρινετε φυσιολογικο; (απ): οχι και δεν γνωριζω τι να σας απαντησω, αλλα παραδεχομαι πως μιλαμε για μια πρωτογνωρη και δυσκολη κατασταση... (ερ): δηλαδη καποιες φημολογιες περι απολυσεων ισως ειναι βασιμες; (απ): εε δεν πιστευω να φτασουμε σε αυτο το σημειο, χωρις βεβαια η θεση μου να επιτρεπει να σας εγκυηθω κατι (ωραια τωρα μπορω να φουνταρω!!!) (ερ): ακουγεται πως σημερα ή Δευτερα θα ανακοινωθει η
Ο Μπράτης στο fb μίλησε για 48 φιλολόγους για παράλληλη !Αυτοί φεύγουν από το γενικό πίνακα ή από της ειδικής ;
ΝΑ ρωτήσω κάτι είδα ότι τα εκκλησιαστικά έχεουν πιστώσεις για 5 αναπληρωτές φιλολόγους και έχει πάρει μόνο 3. Οι άλλοι 2 που έιναι ??