0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με βαση ολα αυτα -προσωπικη εκτιμηση: 200ατομα μαζι με πολυτεκνους στη β φαση και αλλα 200 περιπου μεσα του μηνος για αυτα τα ζεπ-διαπολιτισμικα
γιατι στη παραλληλη εγινε ανανεωση.
Παράθεση από: lampi στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:56:08 pm με βαση ολα αυτα -προσωπικη εκτιμηση: 200ατομα μαζι με πολυτεκνους στη β φαση και αλλα 200 περιπου μεσα του μηνος για αυτα τα ζεπ-διαπολιτισμικαΔηλαδή 160 κανονικοί και 40 τρίτεκνοι??? Λίγοι μου φαίνονται...
Μόνο τόσες λίγες προσλήψεις; Δεν το πιστεύω... Δεν θέλω να το πιστέψω... Θέλω να είναι περισσότερες...
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:48:17 pmIσως σήμερα γίνει και η ανανέωση κι εμείς απο ΔευτέραΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:57:34 pmΜακάρι όμως να έβγαιναν σήμερα... ναι!!!!!!!!!κατέβηκα και 2 θεσούλες από τη σημερινή κλήση ειδικής και μία προχθές!!!!!είμαι τόσο χαρούμενος στην προσμονή της Δευτέρας θα βγάζω και 800 ευρωπουλάκια,τι σκ@τ@ να ζητήσω άλλο πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πού μας φτάσανε μου εξηγείτε;από την άλλη βέβαια,ας έβγαιναν και τώρα,να ξέραμε μια ώρα νωρίτερα τι θα κάνουμε
Iσως σήμερα γίνει και η ανανέωση κι εμείς απο Δευτέρα
Μακάρι όμως να έβγαιναν σήμερα...