0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή έλειπα....πείτε μου...περιμένουμε κάτι ή από συνηθεια καθόμαστε?και...αναρωτιέμαι...δεν έχει διαρρευσει ο αριθμός ΄των κληθέντων?πως κι ετσι?
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:59:17 pmΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:48:17 pmIσως σήμερα γίνει και η ανανέωση κι εμείς απο ΔευτέραΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:57:34 pmΜακάρι όμως να έβγαιναν σήμερα... ναι!!!!!!!!!κατέβηκα και 2 θεσούλες από τη σημερινή κλήση ειδικής και μία προχθές!!!!!είμαι τόσο χαρούμενος στην προσμονή της Δευτέρας θα βγάζω και 800 ευρωπουλάκια,τι σκ@τ@ να ζητήσω άλλο πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πού μας φτάσανε μου εξηγείτε;από την άλλη βέβαια,ας έβγαιναν και τώρα,να ξέραμε μια ώρα νωρίτερα τι θα κάνουμεΠου τις βρήκες τις 2 θεσούλες και τις ψάχνω 1 ώρα;Μάλλον, λάθος έκανες ...
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:48:17 pmIσως σήμερα γίνει και η ανανέωση κι εμείς απο ΔευτέραΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:57:34 pmΜακάρι όμως να έβγαιναν σήμερα... ναι!!!!!!!!!κατέβηκα και 2 θεσούλες από τη σημερινή κλήση ειδικής και μία προχθές!!!!!είμαι τόσο χαρούμενος στην προσμονή της Δευτέρας θα βγάζω και 800 ευρωπουλάκια,τι σκ@τ@ να ζητήσω άλλο πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πού μας φτάσανε μου εξηγείτε;από την άλλη βέβαια,ας έβγαιναν και τώρα,να ξέραμε μια ώρα νωρίτερα τι θα κάνουμε
Iσως σήμερα γίνει και η ανανέωση κι εμείς απο Δευτέρα
Μακάρι όμως να έβγαιναν σήμερα...
Παιδιά καλο σαββατοκυριακο
Παράθεση από: katjath στις Οκτωβρίου 07, 2011, 06:05:44 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 07, 2011, 05:30:41 pmΟι πληροφορίες μου από αιρετό, τον ίδιο που είπε για κενά στη δυτική Θεσσαλονίκη, δεν είναι καλές... τα κενά φτάνουν τον αστρονομικό αριθμό των 3!!! Συμβολικός ο αριθμός, τόσα θα πάρουμε στο τέλος...Για κλήση της β΄φάσης είπε Δευτέρα με Τρίτη, δε γνωρίζει -λέει, προσωπικά δεν τον πιστεύω - τον αριθμό...Επίσης, για μένα διαλευκάνθηκε το μυστήριο "πού είναι τα κενά", σε περσινό μου σχολείο 2 1/2 κενά φιλολόγων καλύφθηκαν με τις ιστορίες από τους ξενόγλωσσους. Τελικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε εκείνους φέτος, το "λουζόμαστε" εμείς. Από το σχολείο μου είπαν πως 1)το όριο των 7 ωρών ισχύει για το β΄πτυχίο και 2)στέλνουν συνεχώς στο υπουργείο καταστάσεις με τις ώρες που έχει ο καθένας α΄ανάθεση, β΄ανάθεση κλπ, άρα το υπουργείο ξέρει και γίνεται αυτό με τις "ευλογίες" του. Το πρώτο επιχείρημα (για β΄πτυχίο το όριο) το προέβαλε και αιρετός της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα συμπεράσματα δικά σας...Καλησπέρα σε όλουςΤα τρία κενά που αναφέρεις ισχύουν για τη δυτική Θεσσαλονίκη; Σήμερα που πήγα στη Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν υπάρχουν κενά... Όσο για τις 7 ώρες εννοείται ότι πρόκειται για γραμμή του υπουργείου να τις ξεπερνούν σε κάθε περίπτωση!! Πολύ δύσκολο το βλέπω να δουλέψουμε στη Θεσσαλονίκη φέτος.... δεν μπορώ να καταλάβω πώς η κάθε πολίχνη έχει 1-2 κενά και η θεσσαλονίκη του 1+ εκατομμυρίου όχι.\από περιέργεια,ποια ήταν η εικόνα στη δ/θμια;είχε κόσμο;
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 07, 2011, 05:30:41 pmΟι πληροφορίες μου από αιρετό, τον ίδιο που είπε για κενά στη δυτική Θεσσαλονίκη, δεν είναι καλές... τα κενά φτάνουν τον αστρονομικό αριθμό των 3!!! Συμβολικός ο αριθμός, τόσα θα πάρουμε στο τέλος...Για κλήση της β΄φάσης είπε Δευτέρα με Τρίτη, δε γνωρίζει -λέει, προσωπικά δεν τον πιστεύω - τον αριθμό...Επίσης, για μένα διαλευκάνθηκε το μυστήριο "πού είναι τα κενά", σε περσινό μου σχολείο 2 1/2 κενά φιλολόγων καλύφθηκαν με τις ιστορίες από τους ξενόγλωσσους. Τελικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε εκείνους φέτος, το "λουζόμαστε" εμείς. Από το σχολείο μου είπαν πως 1)το όριο των 7 ωρών ισχύει για το β΄πτυχίο και 2)στέλνουν συνεχώς στο υπουργείο καταστάσεις με τις ώρες που έχει ο καθένας α΄ανάθεση, β΄ανάθεση κλπ, άρα το υπουργείο ξέρει και γίνεται αυτό με τις "ευλογίες" του. Το πρώτο επιχείρημα (για β΄πτυχίο το όριο) το προέβαλε και αιρετός της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα συμπεράσματα δικά σας...Καλησπέρα σε όλουςΤα τρία κενά που αναφέρεις ισχύουν για τη δυτική Θεσσαλονίκη; Σήμερα που πήγα στη Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι δεν υπάρχουν κενά... Όσο για τις 7 ώρες εννοείται ότι πρόκειται για γραμμή του υπουργείου να τις ξεπερνούν σε κάθε περίπτωση!! Πολύ δύσκολο το βλέπω να δουλέψουμε στη Θεσσαλονίκη φέτος....
Οι πληροφορίες μου από αιρετό, τον ίδιο που είπε για κενά στη δυτική Θεσσαλονίκη, δεν είναι καλές... τα κενά φτάνουν τον αστρονομικό αριθμό των 3!!! Συμβολικός ο αριθμός, τόσα θα πάρουμε στο τέλος...Για κλήση της β΄φάσης είπε Δευτέρα με Τρίτη, δε γνωρίζει -λέει, προσωπικά δεν τον πιστεύω - τον αριθμό...Επίσης, για μένα διαλευκάνθηκε το μυστήριο "πού είναι τα κενά", σε περσινό μου σχολείο 2 1/2 κενά φιλολόγων καλύφθηκαν με τις ιστορίες από τους ξενόγλωσσους. Τελικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε εκείνους φέτος, το "λουζόμαστε" εμείς. Από το σχολείο μου είπαν πως 1)το όριο των 7 ωρών ισχύει για το β΄πτυχίο και 2)στέλνουν συνεχώς στο υπουργείο καταστάσεις με τις ώρες που έχει ο καθένας α΄ανάθεση, β΄ανάθεση κλπ, άρα το υπουργείο ξέρει και γίνεται αυτό με τις "ευλογίες" του. Το πρώτο επιχείρημα (για β΄πτυχίο το όριο) το προέβαλε και αιρετός της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα συμπεράσματα δικά σας...
καλημερα σας.αν φτασουμε στο υπερβολικο αριθμο 150 αναπληρωτες θα ειναι επιτυχια καλο σαβατοκυριακο σε ολους.