0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μόλις έμαθα απο συνάδελφο στη Φωκίδα οτι εκει η διεύθυνση έκρινε φιλολόγους υπεράριθμους αρχικά και αυτή τη στιγμη στο λύκειο Γαλαξιδίου υπάρχει έλλειμα με αποτέλεσμα τις ιστορίες να τις δίνουν στον οικονομολόγο , το θεολόγο και την ξενόγλωσση!!!!!!!!!!!!!!!!!'Ετσι καλύπτονται τα κενα...
... Ελπίζω, επιτέλους, να περατωθεί η ατέρμονη συζήτηση περί της διύλισεως του κώνωπος ...
Παράθεση από: vickie.z στις Οκτωβρίου 09, 2011, 06:49:39 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα. Μόλις έμαθα απο συνάδελφο στη Φωκίδα οτι εκει η διεύθυνση έκρινε φιλολόγους υπεράριθμους αρχικά και αυτή τη στιγμη στο λύκειο Γαλαξιδίου υπάρχει έλλειμα με αποτέλεσμα τις ιστορίες να τις δίνουν στον οικονομολόγο , το θεολόγο και την ξενόγλωσση!!!!!!!!!!!!!!!!!'Ετσι καλύπτονται τα κενα...Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα: ακόμη και σε 7 που περιορίστηκαν οι ώρες της β΄ανάθεσης των φιλολογικών είναι δώρον-άδωρον, καθώς το κάθε σχολείο έχει τουλάχιστον 2 ξενόγλωσσους, 1 θεολόγο οπότε 3 άτομα * 7 ώρες =21 ώρες!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Νομίζω πως πρέπει να αγωνιστούμε για 7ωρο ανά σχολική μονάδα, όχι ανά ειδικότητα
Παράθεση από: katiafil στις Οκτωβρίου 09, 2011, 06:56:10 pmΠαράθεση από: vickie.z στις Οκτωβρίου 09, 2011, 06:49:39 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα. Μόλις έμαθα απο συνάδελφο στη Φωκίδα οτι εκει η διεύθυνση έκρινε φιλολόγους υπεράριθμους αρχικά και αυτή τη στιγμη στο λύκειο Γαλαξιδίου υπάρχει έλλειμα με αποτέλεσμα τις ιστορίες να τις δίνουν στον οικονομολόγο , το θεολόγο και την ξενόγλωσση!!!!!!!!!!!!!!!!!'Ετσι καλύπτονται τα κενα...Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα: ακόμη και σε 7 που περιορίστηκαν οι ώρες της β΄ανάθεσης των φιλολογικών είναι δώρον-άδωρον, καθώς το κάθε σχολείο έχει τουλάχιστον 2 ξενόγλωσσους, 1 θεολόγο οπότε 3 άτομα * 7 ώρες =21 ώρες!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Νομίζω πως πρέπει να αγωνιστούμε για 7ωρο ανά σχολική μονάδα, όχι ανά ειδικότητα μα και το 7ώρες δεν τηρείται.στο σχολειο μου 1θεολόγος έχει 13ωρες φιλολογικών κ ο άλλος 9!
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!