0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!
. . . περίεργη η φετινή χρονιά, κενά που δεν ανακοινόνται, καταγγελίες που δεν γίνονται,δευτεροβάθμιες που ανέχονται τις παρατυπίες προς ώφελος αλλήλων....πάντως απ ότι φαίνεται η β΄φάση θα πάειχέρι χέρι με τις συντάξεις, ίσως για αυτό ο αριθμός της να ναι ικανοποιητικός Καλή επιτυχία σε όλους, η προσμονή έφτασε στο τέλος της
Παράθεση από: df στις Οκτωβρίου 10, 2011, 01:35:10 am. . . περίεργη η φετινή χρονιά, κενά που δεν ανακοινόνται, καταγγελίες που δεν γίνονται,δευτεροβάθμιες που ανέχονται τις παρατυπίες προς ώφελος αλλήλων....πάντως απ ότι φαίνεται η β΄φάση θα πάειχέρι χέρι με τις συντάξεις, ίσως για αυτό ο αριθμός της να ναι ικανοποιητικός Καλή επιτυχία σε όλους, η προσμονή έφτασε στο τέλος της Συνάδελφοι αν η β' φάση δεν βγει μέχρι Παρασκευή που για πολλούς θα σημαίνει μετακομίσεις, ξεσπιτώματα κτλ-κτλ, πολλοί θα βρεθούμε την Πέμπτη στα προπύλαια! Τώρα είδα για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για το μισθό της ξεφτίλας!