0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gumus, δεν είμαι από αθήνα αλλά είμαι πρόθυμη να κατεβαίνω σε συναντήσεις αν πρόκειται για το όφελος και το δικό μου και των συναδέλφων μας. Η νοοτροπία μας να εξασφαλιστεί ο καθένας και η οικογένειά του μας έφεραν εδώ. Θα ανοίξω το θέμα όταν έχω χρόνο ή μπορεί να το άνοιξει και άλλος και πιστεύω οτι θα κάνουμε μια αρχή σε συνεργασία με σύλλογο αδιόριστων και άλλους συλλόγους. Δεν είμαι κομματικοποιημένη , απλά βλέπω οτι μόνη μου δεν εχω φωνή. Είμαστε κλάδος με κοινές πεποιθήσεις και παθήματα, βλέπω οτι εδώ υπάρχουν συγκροτημένοι άνθρωποι και επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε για μας. Τώρα άλλοι αποφασίζουν και μάλιστα γίνεται χωρίς καμία διαπραγμάτευση. Δεν ακυρώνω τις κινήσεις κανενός, ξέρω οτι γίνονται πολλά συλλαλητήρια......εγώ αυτό επιθυμώ να αυξηθεί η δύναμη κάποιων εστιών που παλεύουν μονοι τους...να οργανώθουμε ως μια αδιαίρετη, συνεκτική ομάδα που αγωνίζεται έμπρακτα για το αυτονόητο...την επιβίωση τη δική του και του συνανθρώπου του!Τα λέω αυτά,γιατί άκουσα τη Χριστοφιλοπούλου να λέει πως δεν υπάρχουν κενά και θα γίνει τελευταία φάση αναπληρωτών.......θέλουν να πετσοκόψουν το δημόσιο για να μπορούν να δανείζονται και να πληρώνουν συνταξιούχους και δημ.υπαλλήλους......δεκτό απόλυτα, με εμάς τους άνεργους πτυχιούχους τι θα γίνει; Δε πρέπει να βρει θέσεις εργασίας ή ο ρόλος της εξαντλείται μόνο στην αφαίρεση μεσω της διαίρεσης;Ε, δεν πάει αλλο βρε παιδιά!
Αυτό δεν το πιστεύω.Η Χριστοχαζοπούλου μίλησε για ελάχιστα δήθεν κενά ,αλλά είπε μέσα στην εβδομάδα.Τα σχολεία δεν έχουν ελάχιστα κενά ,έχουν πολλά κενά.Και πού ξέρει η Τσιβούλα πόσα θα προκύψουν από άδειες κ.α; Ο Κάλχας είναι;
Η Χριστοφιλοπούλου μιλάει πάντως επίσημα για πρόσληψη αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:38:44 pmΑυτό δεν το πιστεύω.Η Χριστοχαζοπούλου μίλησε για ελάχιστα δήθεν κενά ,αλλά είπε μέσα στην εβδομάδα.Τα σχολεία δεν έχουν ελάχιστα κενά ,έχουν πολλά κενά.Και πού ξέρει η Τσιβούλα πόσα θα προκύψουν από άδειες κ.α; Ο Κάλχας είναι; Αφού τις άδεις τιε έκοψαν και μονο για μαστερ δίνουν και έκτατα