0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά απ' το πρωί δεν το σηκώνει κανείς.Ο κυριούλης άφαντος και ο αγριάνθρωπος.Μόλις τώρα σήκωσε ένας άλλος κυριούλης το 2103443345 και μου είπε σήμερα δε νομίζει να βγούν.Όταν τον ρώτησα πότε νομίζει μου είπε: Τι να σας πω, επικοινωνήστε πάλι προς το τέλος της εβδομάδας. Να τον πιστέψω ή μου το είπε για να με ξεφορτωθεί;
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 11, 2011, 10:22:14 amΠαιδιά απ' το πρωί δεν το σηκώνει κανείς.Ο κυριούλης άφαντος και ο αγριάνθρωπος.Μόλις τώρα σήκωσε ένας άλλος κυριούλης το 2103443345 και μου είπε σήμερα δε νομίζει να βγούν.Όταν τον ρώτησα πότε νομίζει μου είπε: Τι να σας πω, επικοινωνήστε πάλι προς το τέλος της εβδομάδας. Να τον πιστέψω ή μου το είπε για να με ξεφορτωθεί;99% το δεύτερο.
Ο ''δικος'' μου στο υπουργειο με οχι καλη διαθεση πια ,λογω των περικοπων στους μισθους, μου'πε εκτος απροοπτου τελος της εβδομαδας η φαση ,νουμερα δεν ''κλειδωσαν'' και για αντιο μου σχολιασε ''θες ακομα ν'ασχοληθεις με το δημοσιο; πλεον δεν θα σου εξασφαλιζει τιποτα μελλοντικα ουτε μισθολογικα ουτε ...''Γενικα η διαθεση τους εχει πεσει ως και αγριεψει μ'αποτελεσμα να μην λενε και πολλα...