0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Α' Πειραιά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη όλοι οι υπεράριθμοι καθηγητές φιλόλογοι που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν για μέχρι χτες... Δεν γνωρίζω για σήμερα...
πληροφοριες φρεσκες απο κυριουλη που μιλησε με inw.μου ειπε οτι επικαιροποιουνται συνεχως τα κενα ,με ρωτησε κ εμενα σειρα πινακα .οντως θυμοταν με λεπτομερειες τι εγινε στην α φαση.αριθμο που ρωτησα δεν μου ειπε κ οσον αφορα την κληση μου ανεφερε οτι περιμενουν την εντολη ανωθεν για να καλεσουν .ειμαι στους 100 πρωτους στον εκκαθαρισμενο της ιωαννας μου ειπε τι περιοχες δηλωσα κ του ειπα οτι περιοριστηκα στην αττικη κι αν θα εχω θεμα.μου απαντησε οτι η α αθηνας δεν θα καλεσει σιγιυρα λογω πλεοναζοντων για τις υπολοιπες διευθυνσεις της αττικης θεωρει πιθανον να καλεσουν καποιους.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:36:21 amπληροφοριες φρεσκες απο κυριουλη που μιλησε με inw.μου ειπε οτι επικαιροποιουνται συνεχως τα κενα ,με ρωτησε κ εμενα σειρα πινακα .οντως θυμοταν με λεπτομερειες τι εγινε στην α φαση.αριθμο που ρωτησα δεν μου ειπε κ οσον αφορα την κληση μου ανεφερε οτι περιμενουν την εντολη ανωθεν για να καλεσουν .ειμαι στους 100 πρωτους στον εκκαθαρισμενο της ιωαννας μου ειπε τι περιοχες δηλωσα κ του ειπα οτι περιοριστηκα στην αττικη κι αν θα εχω θεμα.μου απαντησε οτι η α αθηνας δεν θα καλεσει σιγιυρα λογω πλεοναζοντων για τις υπολοιπες διευθυνσεις της αττικης θεωρει πιθανον να καλεσουν καποιους.Κι αυτός ο έρημος αφού ξέρει τόσα πράγματα, δεν μπορεί να μας δώσει και καμιά ιδέα για τον αριθμό για να μην ψηνόμαστε;
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:43:54 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:36:21 amπληροφοριες φρεσκες απο κυριουλη που μιλησε με inw.μου ειπε οτι επικαιροποιουνται συνεχως τα κενα ,με ρωτησε κ εμενα σειρα πινακα .οντως θυμοταν με λεπτομερειες τι εγινε στην α φαση.αριθμο που ρωτησα δεν μου ειπε κ οσον αφορα την κληση μου ανεφερε οτι περιμενουν την εντολη ανωθεν για να καλεσουν .ειμαι στους 100 πρωτους στον εκκαθαρισμενο της ιωαννας μου ειπε τι περιοχες δηλωσα κ του ειπα οτι περιοριστηκα στην αττικη κι αν θα εχω θεμα.μου απαντησε οτι η α αθηνας δεν θα καλεσει σιγιυρα λογω πλεοναζοντων για τις υπολοιπες διευθυνσεις της αττικης θεωρει πιθανον να καλεσουν καποιους.Κι αυτός ο έρημος αφού ξέρει τόσα πράγματα, δεν μπορεί να μας δώσει και καμιά ιδέα για τον αριθμό για να μην ψηνόμαστε; τον ρωτησα αριθμο κ μου ειπε οτι αυτο καθοριζεται απο την ηγεσια του υπουργειου γιατι αυτη διαχειριζεται τα κενα κι οτι ο αριθμος παιζει μεχρι τελευταια στιγμη.αυτα μου ειπε κατα λεξη συναδελφοι.