0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυτό ότι δηλαδή δεν θα καλυφθούν όλα τα κενά ,μου το έχουν πει και εμένα ...Μήπως κρατούν τις πιστώσεις για την πρωτοβάθμια και όχι για εμάς ;;;
Α και κάτι άλλο !!Αρχίζουν να δίνουν project στους αναπληρωτές !!!Αυτό είναι καλό ή κακό ;
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:28:16 pmAυτό ότι δηλαδή δεν θα καλυφθούν όλα τα κενά ,μου το έχουν πει και εμένα ...Μήπως κρατούν τις πιστώσεις για την πρωτοβάθμια και όχι για εμάς ;;;Νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε πιο σοβαρά τη δέσμευση για οκτάμηνη πλέον εργασία των αναπληρωτών. Οκτώ μήνες είναι από 1-11. Σκεφτείτε πόσες προσλήψεις έχει κάνει ήδη -ειδικά στην πρωτοβάθμια- και πώς θα κατορθώσει να κάνει το μέσο όρο 8 μήνες. Στην πρωτοβάθμια τα κενά είναι επιτακτικά, φάινονται πολύ πιο πολύ. Στη δευτεροβάθμια ακόμη κι αν κάποιοι μαθητές κάνουν 3-4 ώρες την ημέρα φαίνονται να πηγαίνουν σχολείο. Στην πρωτοβάθμια δεν είναι έτσι. Στη δευτεροβάθμια επίσης αρκετά σχολεία κάνουν καταλήψεις, κι αυτό τους βολεύει για να κάνουν προσλήψεις όσο το δυνατόν πιο αργάΣυν τοις άλλοις τους βολεύει να κάνουν όσο πιο αργά προσλήψεις για να μπουν απευθείας στο ενιαίο μισθολόγιο.Πιστεύω ότι φέτος θ' αργήσει πάρα πολύ να διαμορφωθεί η εικόνα των κενών και των προσλήψεων. Μάλλον δε θα πρέπει να μας ξαφνιάσει αν αρχίσουν κατά το Δεκέμβρη να εμφανίζοναι κενά ως δια μαγείας!