0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησε κάποιος με τον Μπράτη για να το διασταυρώσουμε;Εγώ παίρνω απ΄το πρωί τον Παπαχρήστο στο κινητό (αυτό που έχει στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ) αλλά δεν το σηκώνει.
Μην προσπαθείτε να πάρετε τον Παπαχρήστο, μίλησε μαζί του η φίλη μου και δήλωσε αναρμόδιος, είπε ότι οι αιρετοί ασχολούνται με αυτά, όχι το ΔΣ της ΟΛΜΕ, καλύτερα επικοινωνείστε με αιρετούς.Evants, τα κενά για τους άλλους νομούς πέρα από της Θεσσαλονίκης, σου τα έδωσαν οι διευθύνσεις των νομών; Προσπαθώ να καταλάβω, αν είναι σίγουρο πως πρόκειται μόνο για τόσα... για να μην περιμένω άδικα τη β΄φάση.
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 11, 2011, 04:39:51 pmΜην προσπαθείτε να πάρετε τον Παπαχρήστο, μίλησε μαζί του η φίλη μου και δήλωσε αναρμόδιος, είπε ότι οι αιρετοί ασχολούνται με αυτά, όχι το ΔΣ της ΟΛΜΕ, καλύτερα επικοινωνείστε με αιρετούς.Evants, τα κενά για τους άλλους νομούς πέρα από της Θεσσαλονίκης, σου τα έδωσαν οι διευθύνσεις των νομών; Προσπαθώ να καταλάβω, αν είναι σίγουρο πως πρόκειται μόνο για τόσα... για να μην περιμένω άδικα τη β΄φάση.πήγα στη δ/νση στο Φοίνικα και μίλησα αυτοπροσώπως με τον υπάλληλο που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή των κενών.Ήταν πρόθυμος να εξυπηρετήσει,αν και εξεπλάγη που με είδε μπροστά του,υποθέτω ότι είναι συνηθισμένος να απαντά σε τηλέφωνα.Όσες δ/νσεις δεν αναφέρονται στα κενά που μου έδωσε είναι επειδή δεν έχουν κενά.Αυτά είπε,αυτά λέω.Δεν πιστεύω ότι είχε κάποια σκοπιμότητα να μου πει ψέμματα,πιθανό να μην του έχουν δοθεί τα πλήρη στοιχεία ακόμη.
Ο Μπράτης έλεγε αρχικά για τη δική μας φάση "μάλλον", μετά "το πιθανότερο" και τώρα "πιθανόν", αντί να πλησιάζουμε στο "σίγουρα" εμείς απομακρυνόμαστε!
έπρεπε να ξεκαθαρίσω ότι μιλούσα για την Περιφέρεια,συναντήθηκα και με το μεγαλειότατο στην είσοδο.Tonik,μην το βάζεις κάτω,άγνωσται αι βουλαί της Διαμάντως.