0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:50:40 amΣυνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....Είναι δυνατόν να γνωρίζει τον πίνακα της Ιωάννας;; Σας μιλάει με βάση τον πίνακα του υπουργείου! Νομίζω πως όποιος μιλήσει μαζί του πρέπει να προσπαθήσει να μάθει αριθμό συνολικό των αναπληρωτών φιλολόγων(και τριτέκνων) για την προσεχή φάση
Συνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....
Τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυριούλη η β' φάση θα έχει 200-300;
Για ειδική αγωγή δε μιλάει;
σύμφωνα με το Μπράτη σήμερα θα γίνει η β φάση. Δείτε τελευταία νεα!!
Παράθεση από: stella28 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:59:09 pmΓια ειδική αγωγή δε μιλάει;Είναι λίγο μπερδεμένο όπως το γράφει αλλά νομίζω ότι μιλάει για β φάση δευτεροβάθμιας στην ειδική αγωγή.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα πάρει 300 ,έτσι για να σκάσει η.....και μετά θα πάρει τον άλλο μήνα άλλους τόσους .Θα το δείτε ..έτσι θα γίνει .