0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κάτω μέρος της ανακοίνωσης λέει ξεκάθαρα : β φάση δευτεροβάθμιας! Το θέμα είναι το νουμεράκι...που γι αυτό δε γίνεται κουβέντα!
Πως θα παρει τοσους πολλους,οταν δεν υπαρχουν κενα;;;;Οταν τα κενα,συμφωνα με τις μετρησεις μεταξυ μας,ειναι γυρω στα 135;;θα τρελαθουμε στο τελος απο το μετρημα...και αυτη η αδιαφορια απο τον καθε ταχα υπευθυνο για μια ενημερωση προς εμας που περιμενουμε;λες και ευχαριστιουνται που ρωταμε και δεν ενδιαφερεται κανεις....κρατος σου λεει...ας παμε καλυτερα στην Αυστραλια!!θα κανουμε και σερφιν...πρεπει ομως στις επομενες εκλογες να θυμηθουμε τον θυμο που εχουμε τωρα και να πραξουμε αναλογως
Παράθεση από: katiafil στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:53:33 amΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:50:40 amΣυνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....Είναι δυνατόν να γνωρίζει τον πίνακα της Ιωάννας;; Σας μιλάει με βάση τον πίνακα του υπουργείου! Νομίζω πως όποιος μιλήσει μαζί του πρέπει να προσπαθήσει να μάθει αριθμό συνολικό των αναπληρωτών φιλολόγων(και τριτέκνων) για την προσεχή φάση συγνώμη για την σύγχυση,ίσως δεν ήμουν σαφής το πρωί.200-300 σύμφωνα με τον πίνακα της Ιωάννας.βεβαίως ο '' κυριούλης '' δεν τον γνωρίζει αυτόν τον πίνακα, αλλά του εξήγησα ότι τη σειρά μου τη βγάζω αφαιρώντας τους προσληφθέντες της α φάσης κ τους ελάχιστους της εκκλησιαστ. άρα η σειρά μου προκύπτει κατόπιν αυτής της εκκαθάρισης.Και εννοεί 200-300 του υπουργείου; Καλά και αυτοί που είχαν 300 - 400 και ξέμειναν τι δε θα προσληφθούν; Δεν εννοεί τον πίνακα του υπουργείου. Ούτως ή άλλως από α φάση ξέμειναν γύρω στα 60 άτομα. Αν υπολόγιζε 200-300 από τον αρχικό πίνακα μιλάμε για καμιά 40αρια άτομα. Αποκλείεται. Απλά πιστεύω ότι ξέρει τον αριθμό των προσλήψεων περίπου.
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:50:40 amΣυνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....Είναι δυνατόν να γνωρίζει τον πίνακα της Ιωάννας;; Σας μιλάει με βάση τον πίνακα του υπουργείου! Νομίζω πως όποιος μιλήσει μαζί του πρέπει να προσπαθήσει να μάθει αριθμό συνολικό των αναπληρωτών φιλολόγων(και τριτέκνων) για την προσεχή φάση
Συνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....
Ακόμη και αν είναι για την Πρωτοβάθμια... ας τους πάρουν από τη Δευτεροβάθμια για να συμπληρώσουν ωράριο... πρέπει να προσλάβουν καινούριους? Δεν υπάρχει σχολείο που δεν έχει δώσει ως β ανάθεση σε ξενόγλωσσους την ιστορία... Κανένας γυμναστής χρειάζεται συμπλήρωση ωραρίου? Οι φιλόλογοι δίνουν την ιστορία σε τιμή ευκαιρίας....