0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι...όποιος έχει fb ας στείλει στο Μπράτη ένα ειλικρινές μήνυμα...του τύπου "Κύριε Μπράτη, επειδή μόνο από εσάς μπορούμε να αντλήσουμε κάποια πληροφορία και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σας ( ) σας παρακαλούμε θερμα να μάθετε κάτι για τη β'φάση και για αριθμό..Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι και ξεροσταλιάζουμε μπροστά στον υπολογιστή για κάτι νεότερο...Είμαστε πολλοί και είμαστε απελπισμένοι...."..Πιστεύω να συγκινηθεί!!!
Διαβάστε τι λέει το δελτίο τύπου για τους ανθρωπομήνες και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα
Καλημέρα αγαπητέ. Μια τέτοια πληροφορία που δεν είναι επίσημη δεν την ανακοινώνεις εδω μέσα που διαβάζει τόσος κόσμος......... όλοι περιμένουν πως και πως να εργαστούν έστω και με τα λίγα χρήματα που θα παίρνει ένας εκπαιδευτικός, διαβάζω για κενά τόσες μέρες ότι έχουμε π.χ. 4 κενά σε μια περιοχή και μετά απο 2 ώρες βγαίνει κάποιος άλλος και λέει ότι εγώ ξέρω οτι η ίδια περιοχή έχει 1 κενό, κανένας δεν είναι σίγουρος και κανένας δεν ξέρει και δεν μπορεί να πεί γιάτι υπάρχει αυτό το μπάχαλο φέτος. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα ............ στο υπουργείο και σήμερα και ας σκεφτόμαστε και λίγο θετικά, γιατί πλέον ακόμα και γω που περιμένω για δικό μου άνθρωπο την